Sudoku

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Locky.
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Sudoku

Příspěvekod Locky. » 15 srp 2008 14:58

Ahoj,

můžu vědět proč to při kupování čísla píše že to odečte 30 bodů a pak si to vezme 40 ? :-( bug ?

Díky

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Sudoku

Příspěvekod Ltb » 15 srp 2008 14:59

Pravda pravda, díky za upozornění! Bude to asi chybka překladu, mrknu na to a zajistím opravu.
Zdraví

Locky.
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Locky. » 15 srp 2008 20:26

Když už jsme u těch bugů tak to u Samurai sudoku píše:
4 Samurai herních polí bylo celkově vyřešeno
přitom karlos vyluštil 3 a jinak nikdo jiný, u ninja sudoku to pro změnu píše:
Celkem bylo vyřešeno již Ninja polí.
bez čísla :-/

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 16 srp 2008 10:15

Díky za další info, překládal jsem z angl. a tak je možné, že místo vyřešeno má být "je aktuálně řešeno" - mrknu na to. To bez čísla je "v pořádku", 0 se tam nezobrazuje.
Zatím se měj

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 16 srp 2008 12:21

To bez čísla v pořádku není, protože vyřešena jsou 4 Ninja pole, mně se ale zobrazují korektně 4, takže chyba bude asi jinde. U Samurajů ukazuje o jedno víc, než jsem vypotil.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 17 srp 2008 10:34

Díky...vše jsem nahlásil autorovi MODu ;-)
P.S. MOD je stále ještě ve vývoji (hlavně část týkající se odměn a Ninja/Samurai) a tak díky za trpělivost a toleranci pár chybek

P.P.S. Samurai a Ninja statistika se mi zobrazuje střídavě, což je ještě zvláštnější..

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 17 srp 2008 21:42

Ahoj Locky, karlosi,
jsem zpět s odpověďmi na některé z Vašich dotazů:
můžu vědět proč to při kupování čísla píše že to odečte 30 bodů a pak si to vezme 40

Ptal jsem se přímo autora modu a bylo mi vysvětleno, že 30 je strženo za koupi čísla, 10 je za číslo samotné..aby to nikoho nemátlo, upravím český překlad, aby v něm bylo uvedeno rovnou 40

Ohledně nesprávné statistiky u Samurai sudoku - tohle se zatím nepodařilo objasnit ;-)

Ohledně nezobrazující se statistiky Ninja sudoku - můžete na to mrknout a dát mi vědět? Zkusili jsme vypnout cache, mohlo by pomoci.

Díky, zdraví

Stara29
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Stara29 » 18 srp 2008 10:49

Pokouším se řešit Samuraie, ale když si chci dát lehčí, sice mi to oznámí, že mi přidává x čísel, ale žádné nepřibude. :mad:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 18 srp 2008 22:08

Ahoj,
změna obtížnosti se projeví vždy v nově nahraném herním poli (dodatečně ještě vyhladíme překlad, aby to i z hlášky, která se zobrazí, bylo čitelné). TZN. pokud si nastavíš obtížnost na lehčí, čísla budou přidána, ale až v dalším herním poli. Již jsme to probírali tady

Zdraví

Stara29
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Stara29 » 04 zář 2008 20:14

Dík, už jsem na to taky přišla, že se musí obtížnost volit předem. Mám teď ale jiný problém. Vyřešila jsem pole ale neuznali mi to i když to je správně. Asi má být jiné řešení, ale ani se o to nepokouším, protože tam kde neuznali číslo 3 jiné být nemůže. Už to tady kdysi probíral Mijaja, někdy se musí některá čísla prohodit, aby byl výsledek správný. Nevím jestli se mi podaří přidat přílohu. Tak se mi to asi nepodařilo. Myslím, že by nebylo marné, kdyby byla u Sudoku nějaká možnost diskuse.

Locky.
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Locky. » 04 zář 2008 21:27

Jn, já jsem teď po delší době zas začal řešit a hned u prvního hlavolamu jsem se prostě nemohl dostat dál ... naštvaně jsem to hodil do jednoho programu na sudoku a vyhodilo mi to "14 solutions found" :idea: jestli je platné jen jedno tak mám asi docela problém :)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 05 zář 2008 11:37

Stara29 píše:Dík, už jsem na to taky přišla, že se musí obtížnost volit předem. Mám teď ale jiný problém. Vyřešila jsem pole ale neuznali mi to i když to je správně. Asi má být jiné řešení, ale ani se o to nepokouším, protože tam kde neuznali číslo 3 jiné být nemůže. Už to tady kdysi probíral Mijaja, někdy se musí některá čísla prohodit, aby byl výsledek správný. Nevím jestli se mi podaří přidat přílohu. Tak se mi to asi nepodařilo. Myslím, že by nebylo marné, kdyby byla u Sudoku nějaká možnost diskuse.

Ahoj, ta diskuze není špatný nápad, min. odkaz na diskuzi bychom tam mohli umístnit...hlavní sudoku téma bychom mohli vložit někam do "vše ostatní". Ohledně počtu různých řešení, bohužel MOD je takový, jaký je. Bez konkrétního příkladu asi těžko mohu řešit, nicméně asi dost těžko MOD upravíme :-(

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”