Ano deska paměti podporuje na jmenovité frkvenci ale kvůli procesoru pracují jen na 800mhz a ani v biosu nejdou ručně nastavi na 1066mhz. V manualu je napsáno asi toto
Memory type Dual Channel DDR2 1066*/800/667
* Whether 1066 MHz memory speed is supported depends on the CPU being used, please refer "Memory Support List" for memory support information.
Modrá smrt Vyřešeno
Re: Modrá smrt
Lidičky opět mi pc zmodral ale už to psalo jinou chybu stop 0x00000050 a po dalším pádu mi píše zas jinou chybu.
Ještě se chci zeptat jestli má smysl instalovat Win xp 64bit protože chci zformátovat disk a nainstalovat win znova.
Ještě se chci zeptat jestli má smysl instalovat Win xp 64bit protože chci zformátovat disk a nainstalovat win znova.
Tak dnes mi při pokusu opravit win už vůbec comp nenaběhl tak jsem zformátoval disk a vypadá to zatím ok dám vědět tak po týdnu používání jak to vypadá.
Tak jak to vypadá mám asi po problému po zfomátování hdd a instalaci win na čistý disk funguje vše v pohodě. Ještě bych se chtěl zeptat na názor na AMD Dual-Core Optimizer jestli je k něčemu na win xp.
Mam podobny problem s modrou svini:/, vypadava mi to na NVLddmkm.sys,na jakykoliv hre napr.Crysis,Assassins Creed a pod...Zkousel jsem i Visty,ale problem setrvava...
Re: Modrá smrt Vyřešeno
Mě osobně pomohla nová inst. win. ale zkus se podívat na tuto stránku třeba ti to pomůže.
http://www.xp.wgz.cz/odstranovani-problemu-se
http://www.xp.wgz.cz/odstranovani-problemu-se
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4199
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4250
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”