Přikládám výsledek po nepřijatém řešení.
Vaše statistika
Celkově odehráno her: 89
Celkově získaných bodů: 41,720
Průměrně získáno bodů: 469
Maximálně možno získat bodů: 600
Počet bodů - aktuální hra: -280
Aktuální ztráta: 440
Na přiloženém obrázku je jasné kde má být poslední trojka. V řešení byla ta tomtéž místě, ale nebyla uznána, tak nemá cenu dál řešit, když jinde být nemůže. Vždycky by to bylo špatně.
Sudoku
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sudoku
Díky moc za obrázek, pro jistotu se ještě zeptám, kde přesně by měla být ta trojka? :-) Sudoku nehraju a nerad bych problém pochopil/popsal nesprávně - obrátím se na autora MODu. A znamená to, že máš rozehranou hru a nemůžeš pokračovat dále?
Zdraví
Zdraví
Když jsem viděla, že se to Karlosovi podařilo vyřešit, tak jsem to dořešila taky, ale musela jsem to pár dnů nechat uležet a pak jen mrknout, jestli nepíšu čísla tam kde byla před tím. Jen ta trojka se jinam napsat nedala.
Děkuji a zdravím.
Děkuji a zdravím.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky moc za zprávu, takže je nyní již vše ok a můžeš pokračovat dále? Jinak, zeptám se autora MODu, jak je to s alternativními řešeními, jestli je možné doplnit další nebo je to napevno dané.
mno rozhodne je to jeste v HODNE BUGNUTEM vyvoji...ale libi se mi ze se aspon neco pridalo kdyz uz se sem neda ta diskuze...jeste sem pridejte chat jako je ta dizkuze a budete BEST FORUM4EVER!!!(muj nazor,ostatni asi nemaj stejnej...)
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”