Antivir
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2647
já používám Avast, předtím sem měl AVG..myslim si že to je celkem jedno nooo...ale preferuju Avast..AVG mi nějaké viry nenašlo,Avast pak jo...
já používám Avast, předtím sem měl AVG..myslim si že to je celkem jedno nooo...ale preferuju Avast..AVG mi nějaké viry nenašlo,Avast pak jo...
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Re: Antivir
ghacker píše:Jaký si myslíte že je nejlepší antivir a aby nezatěžoval moc procesor?
Rozhodne NOD32
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:Hm, ale Avast dost zatěžuje systém, viděl jsem PC (starší), co mu snížilo výkon na polovinu jestli ne víc, hrůza ...
jjj,to je pravda...jesi máš nějakou starou šunku tak jdi o AVG,měl jsem ho na svym stařečkoj a šlapal v pohodě,Avast by byl moc velká zátěž...ale jesi máš už něco lepšího nebo průměrnýho,tak bych volil avasta;-) btw nejlepší je samozřejmě NOD32 ale v placené vezi,to se rozhodni;-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Trošku sem upgradoval takže pc:
Procesor 2.66 GHZ Itel penium 4
Grafika GeForce 7600 GS 256 MB
RAM ddr 1 - 1,5 GB
HDD - 80gb baracuda
2 HDD - 250GB
Co k tomuhle za antivir jedu na NOD 32 ale chtelo by to sériový číslo máte někdo?
Ještě podotázka jsem docela hráč takže XP profesional nebo Vista?
Procesor 2.66 GHZ Itel penium 4
Grafika GeForce 7600 GS 256 MB
RAM ddr 1 - 1,5 GB
HDD - 80gb baracuda
2 HDD - 250GB
Co k tomuhle za antivir jedu na NOD 32 ale chtelo by to sériový číslo máte někdo?
Ještě podotázka jsem docela hráč takže XP profesional nebo Vista?
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to moc složité odpovědět jaký antivir je nejlepší, je pár antivirů které jsou na dobré ůrovni, a mezi nimy se nedá říct, který je nej a hlavně z hlediska čeho, a mezi lepší patří nod32, kaspersky, avg, avast, norton, ale je třeba si je vyzkoušet, třeba trial a sám řekneš co ti vyhovuje.
edit: myslím, že číslo na nod32 ti nikdo nedá a warez tu neřešíme, jak to vidím si rozhodnutej
edit: myslím, že číslo na nod32 ti nikdo nedá a warez tu neřešíme, jak to vidím si rozhodnutej
Asus K55VJ
-
- Pohlaví:
Sériový číslo tady ani nehledej. Pokud máš NOD, můžeš si trial každý měsíc přeinstalovat.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”