Prosím o kontrolu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Prosím o kontrolu

Příspěvekod Blaža » 14 zář 2008 10:49

Prosím Vás o kontrolu logu z MWAVu. Před spuštěním MWAVu jsem PC pročistil CCleanerem.Zatim díky

Soubor C:\WINDOWS\cpucooler.exe je infikovaný virem Trojan.Win32.Pakes.kik !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\system32\sysiasvc32.dll indentifikován jako "not-a-virus:Dialer.Win32.E-Group.u". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\DOWNLO~1\POPCAP~1.DLL indentifikován jako "not-a-virus:Downloader.Win32.PopCap.a". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\PROGRA~1\altcmd\altcmd32.dll je infikovaný virem Trojan.Win32.BHO.glw !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor c:\google.com\svchost.exe je infikovaný virem Trojan-Clicker.Win32.Delf.apc !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor c:\google.com\svchost.exe je infikovaný virem Trojan-Clicker.Win32.Delf.apc !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\cpucooler.exe je infikovaný virem Trojan.Win32.Pakes.kik !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
** Scanning may fail! File Locked [SUSPICIOUS]: C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\atapi.sys (????)
Soubor C:\WINDOWS\edown4.exe je infikovaný virem Trojan.Win32.Pakes.kik !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\system32\sysiasvc32.dll indentifikován jako "not-a-virus:Dialer.Win32.E-Group.u". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\Program Files\Common Files\Companion Wizard\WapCHK.dll indentifikován jako "not-a-virus:FraudTool.Win32.WinAntiVirus.2006". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\Program Files\Common Files\WinAntiVirus Pro 2006\WapCHK.dll indentifikován jako "not-a-virus:FraudTool.Win32.WinAntiVirus.2006". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\Program Files\ICQLite\temp\ICQToolbar_2000_XP\toolbaru.dll indentifikován jako "not-a-virus:AdWare.Win32.Mostofate.cx". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\$NtUninstallKB939653$\update.exe je infikovaný virem Exe.Corrupted !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\popcaploader.dll indentifikován jako "not-a-virus:Downloader.Win32.PopCap.a". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\WINDOWS\edown4.exe je infikovaný virem Trojan.Win32.Pakes.kik !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....

Reklama
Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Prosím o kontrolu

Příspěvekod Blaža » 14 zář 2008 13:42

Odpoví mi někdo ?

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 14 zář 2008 16:12

Vlož log z HJT.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Blaža » 15 zář 2008 19:08

Log bych sem dal rád, ale bohužel se k němu nedostanu, protože při startu se mi objeví modrá obrazovka a tam je ohlášena nějaká chyba STOP : 0x0000007B (0xF8B4D528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000). Dal jsem HDD do jiného PC a tam jsem udělal defragmentaci, pročištění AVASTem, Spyware terminatorem, Ccleanerem, regdefrag, CHKDSK /F a stejně mě to nepustí dál. Instaloval jsem na ten HDD jen nový IE, jinak nic víc. Nouzový režim ani jeden nefunguje, poslední známá funkční taky ne takže už nevim co dál. Prosím pomozte. Díky

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 17 zář 2008 00:17

A kontroloval jsi i BOOT sektor toho disku?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Blaža » 18 zář 2008 22:20

Kde se to kontroluje ? :oops:

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 19 zář 2008 00:39

No měl by ho umět zkontrolovat téměř každý antivir.
Zkus ho zkontrolovat ještě pomocí třeba NODa nebo Aviry a ujisti se, že je aktivována kontrola BOOT sektoru.

Pokud by to nepomohlo, tak zkus ještě nabootovat z instalačního CD do Konzoly pro zotavení a tam použij příkazy:

Kód: Vybrat vše

fixboot

Kód: Vybrat vše

fixmbr

Zpět na “HiJackThis”