Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio Vyřešeno
Zdravím, nedávno jsem si přeinstaloval windows XP profesional Sp3.Instalace proběhla v pohodě.Nainstaloval jsem všechny ovladače a pragramy.Pc jede naprosto v pořádku jen ve správci zařízení mám otazník u "Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio" .Ale přitom zvuk a všechno funguje.Zkoušel jsem hledat nějaké ovladače na internetu i přes správce zařízení jsem je zkoušel nainstalovat ale otazník je tam pořád.Přikládám i scrn správce zařízení.Tak co máte nějaké řešení???
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio
tak tohle se vyskytuje i u Visty s tím že je to pojmenované jako vstupní zařízení sběrnice pci
tak jsem to zakázal a hotovo pohodička protože i bez toho to jede naprosto normálně
je pravda že u XPhome SP3 jsem měl stejný problém který jsem řešil taky zákazem ale na PC se to nijak neprojevilo
jde o čip zvukové karty a ovladače se dají najít na netu ale původní drivery mě stačili takže tohle drobné vylepšení je pro mě nepochopitelné (v SP3)ale možná odborníci přes soft a drivery by nám to vše uvedli na pravou míru
taky by mě to zajímalo tahle nová položka
tak jsem to zakázal a hotovo pohodička protože i bez toho to jede naprosto normálně
je pravda že u XPhome SP3 jsem měl stejný problém který jsem řešil taky zákazem ale na PC se to nijak neprojevilo
jde o čip zvukové karty a ovladače se dají najít na netu ale původní drivery mě stačili takže tohle drobné vylepšení je pro mě nepochopitelné (v SP3)ale možná odborníci přes soft a drivery by nám to vše uvedli na pravou míru
taky by mě to zajímalo tahle nová položka

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo i já jsem to zatím zakázal, ale vrtalo mi to hlavou proč to tam straší
V ničem mi to nevadí já jen pro jistotu, aby něco náhodou nebylo špatně.Tak zatím díky ještě počkám, kdyby se někdo jiný chtěl vyjádřit.

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zvuková karta je integrovaná (AC´97)? Pak HD AUDIO pracuje jen na předním panelu (jacku).Je třeba ho mít povolen v BIOSu na HD Audio ) ne na disable.Tento jack je jen pro stereo v HD AUDIO (192kHz/24bit).Po připojení jacku do tohoto konektoru karta sama zjistí , které zařízení je připojeno a podle toho upraví vstup. Tedy pokud je vše nastaveno a připojíme-li zařízení na front panel mělo by se zařízení aktivovat, nastavit vstup a otazník zmizet. Jelikož mám tuto kartu zakázanou, vlastně nenainstalovanou, nemůžu toto vyzkoušet, mám totiž AUDIGY2ZS.Takže bych byl rád za info.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je zvukový chipset který je na grafické kartě, bohužel se nenainstaluje automaticky, musí se mu pomoci, ale drivery jsou na CD ke GK.
Naposledy upravil(a) El Diablo dne 18 zář 2008 17:20, celkem upraveno 1 x.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem podle návodu EL diabla nainstaloval ovladače zvuku z CD ke GK a otazník zmizel
Takže díky moc o další problém méně 

ahoj, sice je to uz stare tema ale mam ten sami problem az na to ze mi ten zvuk nejde... mam nainstalovane nove ovladace na zvukovku, kodeky, dole u hodin se mi ukazuje ikonka na hlasitost a porad mi nejde zvuk. bohuzel sem stratil cd od zakladni desky, takze sem vsechno hledal na netu:( kdyz sem to instaloval driv z cd taky nebyl problem ale ja ho nemuzu najit:(
Ovladače k HDMI na grafické kartě ATI lze stáhnout zde: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/39986-AbsenceofAudiothroughthe.aspx
Taky jsem měl ve správci zařízení nenainstolované Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio. Na funkčnost to nemá vliv, ale blbě to vypadá;)
Taky jsem měl ve správci zařízení nenainstolované Zvukové zařízení na sběrnici high definition audio. Na funkčnost to nemá vliv, ale blbě to vypadá;)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
seznam pc her s detaily na ultra s 128 bitovou sběrnici a QHD 1440p
od walderan » včera, 19:41 » v Problémy s hardwarem - 1
- 149
-
od windroid2