Service pack 2 nebo 3?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Service pack 2 nebo 3?

Příspěvekod Pic » 19 zář 2008 14:58

Čistá instalace s SP3 bez problémů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

XP style (Re: Service pack 2 nebo 3?)

Příspěvekod Myloš » 19 zář 2008 20:23

Sir.Snoop píše:…škoda že na tom SP3 nejdou ty style XP ale bez toho se dá přežít :bigups:
No vidíš, tak to já mám dodnes vzhled „Klasické nastavení“, včetně klasické nabídky Start.
Kůůůl vzhled je mi víceméně šmafu – jsem rád, když jsou věci na svých místech a vypadají tak, jak jsem zvyklý.
Naopak si „tuním“ windows co do funkcí – virtuální plochy, přišpendlení okna (Always on top), zákaz jakéhokoli autorunu, zákaz indexace (když hledám, tak v TCMD) a nespolehlivých bodů obnovy (řeším spolehlivým Acronis True Imagem), žádné přepínání klávesnice na českou/anglickou (namapoval jsem si jednu vlastní univerzální)…
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 19 zář 2008 20:51

Nedávno jsem si přeinstaloval windows a také se rozhodoval mezi SP2 a SP3.Zvolil jsem SP3 a naprostá spokojenost na čistej systém mohu jen doporučit, ale na rozjetej moc ne, kamoš s tím měl problémy ale možná je vyjímka :D .Toť můj názor
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 19 zář 2008 21:00

Pic píše:Čistá instalace s SP3 bez problémů.

Taky no problema.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Sir.Snoop
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Sir.Snoop » 20 zář 2008 00:17

Tak díky za rady. Nainstaloval jsem klasický SP2 protože nakonec to CD SP3 nemělo takže stahuju SP3 a jdu to doinstalovat na SP3 :-)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 20 zář 2008 00:22

Sir.Snoop píše:Tak díky za rady. Nainstaloval jsem klasický SP2 protože nakonec to CD SP3 nemělo takže stahuju SP3 a jdu to doinstalovat na SP3 :-)

Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 a ani takové už nebude Microsoft prodávat.
Přesto si lze instalační CD se SP 3 připravit – napříkla pomocí programu nLite.
Navíc si v nLite můžeš vyladit systém daleko snáze, než následně po instalaci.
Kdybys tu instalaci nebyl uspěchal, mohl sis ušetřit práci. Krom toho budeš mít na disku zbytečná data (odinstalační soubory).
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.

Sir.Snoop
nováček
Stav:

Příspěvekod Sir.Snoop » 20 zář 2008 12:30

Takže teď mi už stejně nezbejvá nic jiného než prostě doinstalovat SP3 klasickým způsobem?

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 20 zář 2008 13:55

Když už máš Windows nainstalované bez SP 3 (s SP 2), máš dvě možnosti – buď doinstalovat SP 3, nebo si připravit instalační CD s SP 3 a nainstalovat je na čistý disk znovu.

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 20 zář 2008 21:56

Instalace proběhla v pohodě a navíc se mi zdá rychlejší ukládání ke spánku. :wink:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 zář 2008 22:02

Myloš píše:Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 ...

Dovolím si oponovat, asi před měsícem jsem koupil originální instalačku XP s implantovaným SP 3. Ale to jen tak naokraj...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

hombi
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod hombi » 20 zář 2008 23:48

Jenom chci doplnit, že mě nedávno nešly SP3 nainstalovat, je to tim, že jsem neměl standartní bootovací obrazovku. Třeba to někomu pomůže.
Naposledy upravil(a) hombi dne 21 zář 2008 13:22, celkem upraveno 1 x.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 20 zář 2008 23:53

mmmartin píše:
Myloš píše:Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 ...

Dovolím si oponovat, asi před měsícem jsem koupil originální instalačku XP s implantovaným SP 3. Ale to jen tak naokraj...
Nepopírám tvoji empirii; pak jsem se mýlil. Vycházel jsem z původních článků – prohlášení. Docela mě to udivuje.
Mimochodem – byla ta instalačka opravdu originální (lisované, od Microsoftu), nebo pálené (v rámci nějaké multilicence)?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”