Nevím co se stalo?
Nevím co se stalo?
Ahoj prosím vás dnes se mi objevil problém nevím jestli G.K. odešla nebo co prostě po spuštění jakékoli hry po pár vteřinách začne strašně blikat monito jezděj široké pruhy od zhora dolů a v obraze vidím ze jsou bílé kostičky nedá se na to dívat dlouho bolej z toho očí jo ještě něco - ráno seděl u PC můj 4 letý syn tak nevím co by mohl .... pls poradte
Re: Nevím co se stalo?
Tak to nedělaj jen hry ale i při práci na PC vidím různě rozházené barevné kostičky internet jde o.k. ted sem nainstaloval nový ovladač G.K. a je to to samé mám zkusit obnovení systému (včera jsem hrál v pohodě asi 2 hod. hellgate london bez jediněho problému)
Grafika má teda na displeji na debně 37 stupnů tak snad se nepřehřejvá
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se na nastavení grafické karty, zda synek náhodou nesáhl někde vedle.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tak sem v nouzovým režimu odinstaloval ovladač od gk. a ted nainstaloval nový,vysál sem celou bednu a je to to samé a kostičky se objevujou i při prohlížení internetu nejen u her prostě naskočej kdykoli ale u hry to je peklo asi zkusím vyměnit gk mám někde jednu starou dobrou 6600gt
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a jéje. pokud jsi ji opravdu vysál, tak jsi tomu moc nepomohl. vyzkoušej jinou grafiku,ale já to taky vidím buď na špatné drivery a nebo na nějaké rozhozené nastavení
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak hotovo dal sem jinou grafiku a vše jelo na 100% zkusil sem několik aplikací a vše ok.Tak sem dal zas tu svoji a opět to samé kostičky i na ploše i ve složkách a aplikace hrůza tak ji du zkusit reklamovat mám ji 4měsíce tak snad v poho akorát nevím co jim mám v prodejně říct pak napíšu jak to dopadlo a dík všem za nápady
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
řekni jim v prodejně co to dělá a že po výměně grafiky za jinou problémy nejsou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2492
-
od petr22