M$ imho magoří. Nespočítám, kolikrát jsem už stahoval aktualizaci ověřující pravost (Genuine Advantage Notification). Jsou tím úplně posedlí. Dneska zase (v rámci aktualizací).
Nejúsměvnější bylo, když jsem instaloval WMP 11 – napřed chtěli ověřit pravost, abych stáhnul, vzápětí opět ověření pravosti, když jsem instaloval.
A tahle sranda má 1,4 MB – dokážu si představit, že zvýší četnost a tenhle shit se bude stahovat každý den. Půl giga za rok; a pak se nemá říkat, že jsou Windows bumbrdlíček. Ach jo…
Povzdech (Genuine Advantage Notification)
Povzdech (Genuine Advantage Notification)
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Povzdech (Genuine Advantage Notification)
Nejlepší je že i když si to každej den stáhneš stejně ti to nic neudělá, i když sis nekoupil wi...............
Ehm, no co?
Ehm, no co?
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ověřování každého prdu, je jedním z důvodů, proč zvolna přecházím k tučňákům 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přesně tak, kdo si to chtěl koupit tak už si to dávno koupil a kdo si to nekoupil, tak už si to nekoupí a vždycky ví jak to očůrat... nevim co tím sledujou..
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A pak se mrkvosoft diví že stále více lidí hledá crackolou verzi widlí s aktualizací nebo bez a právě proto je tyhle věci už netankují ba naopak poctivý lidé lze pak si klepají na čelo proč já.
Stále počítají asi s tím že drtivá menšina bude tímto postupem roztrpčena a zbytek jede na linuxu nebo na pirátských kopiích a většina prostě vypne aktualizace a počká na servispack balíček.(taky možné řešení
)
Stále počítají asi s tím že drtivá menšina bude tímto postupem roztrpčena a zbytek jede na linuxu nebo na pirátských kopiích a většina prostě vypne aktualizace a počká na servispack balíček.(taky možné řešení

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja teda nechápu proč vám to tak vadí. 1,4mb stáhnout je v dnešní době uplný hov-o. Jen ať proti pirátům bojujou.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Reakce na Rewqa:
Nevadí mi stáhnout 1,4 MB, ale vadí mi to stahovat pravidelně.
Už to, že adresář Windows mi zabírá přes 2 GB mi přijde zbytečně moc.
A kynou, kynou a kynou.
A vadí mi to, že je to – jak napsal výše karlos – „ověřování každého prdu“.
Stejně jako mě uráží, že když si koupím DVD, musím odsledovat (nemohu přeskočit) kydy o tom, co všechno nesmím… zatímco když si to DVD přepálím, tak bez tohoto opruzu.
Fekáluje mě, jak – z příčiny mizerné vymahatelnosti práva – dochází k buzeracím slušných lidí a grázlům je to u zadnice…
A tak. Haj hou…
Nevadí mi stáhnout 1,4 MB, ale vadí mi to stahovat pravidelně.
Už to, že adresář Windows mi zabírá přes 2 GB mi přijde zbytečně moc.
A kynou, kynou a kynou.
A vadí mi to, že je to – jak napsal výše karlos – „ověřování každého prdu“.
Stejně jako mě uráží, že když si koupím DVD, musím odsledovat (nemohu přeskočit) kydy o tom, co všechno nesmím… zatímco když si to DVD přepálím, tak bez tohoto opruzu.
Fekáluje mě, jak – z příčiny mizerné vymahatelnosti práva – dochází k buzeracím slušných lidí a grázlům je to u zadnice…
A tak. Haj hou…
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo tak u těch DVD to chápu. Nechci se tu s tebou hádat, ale dvě kliknutí tě snad nezabijou :)
PS: Výraz fekáluje se mi opravdu líbí
PS: Výraz fekáluje se mi opravdu líbí

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
kamarade jak tě štve že nemužeš na dvd přeskočit ty autorsky prava tak Linux+Kaffeine potom zapneš film jak naskoči ta kravina tak page down a jedem
sry hoši ale fu.. microsoft ja sice mam oba ale xp spiš jen pro hry - ja aktualizuju ale nějak mi nevadi to že to stahuje - stejně to sosa jenom v jednou v měsici a od mrkvosoftu mam už v zakladni instalaci win media player 11 a IE7 takže nic dal od nich neinstaluju a od ověřovani mam pokoj (možna taky že 90% meho času travim na Linuxu a ten se mě jednou za 15 minut zepta na heslo super usera
) - jo byly časy co mi každy start vyskakovala tabulka mate nelegal widle nějak tak to tam psalo a čekal sem 15 sekund no tak to byly nervy v kyblu ted je vše v poho... co řešiš za chvili pan bill gates budu vědět dokonce jake maš trenky a jestli je maš legal z obchodu nebo ti je matka nelegal ušila 
Mě na filmedch štve když je na začatkju filmu napsane kdo to dělal, hral atd.. mě to napřiklad vubec nezajima mam radši když to je na konci tam už vypnu film a at si to čte kdo chce...

Mě na filmedch štve když je na začatkju filmu napsane kdo to dělal, hral atd.. mě to napřiklad vubec nezajima mam radši když to je na konci tam už vypnu film a at si to čte kdo chce...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doufám, že to bude umět i u holek 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
proč ? šel bys pak pro něj pracovat? 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jasně, konečně bych zjistil kolik holek z mýho okolí chodí na ostro 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”