Nefungující nová optická myš...
Nefungující nová optická myš...
dostal jsem do rukou optickou mys od Logitech.Nemel jsem na desce usb tak mi kamos dal nejake ze ho mam pripojit na desku (USBverze 1.0) Pouzivam windows ME.tak sem vse udelal a pripojil jsem mys.Ta mysjen blikala apaknic.Tak jsem restartoval pc.Najelo vse do windowsuaony nasly nezname zarizeni.tak semtodoklikal a porad nic mys jen poblikovala.Pak jsem se mrknuldo spravce zarizeni a tam Pod ŘADIČE SBĚRNICE USB bylo napsano Unkown Device se zlutym vykricnikem....Mozna mi chybi ovladac do mysi....jestli jo tak bych pekne prosilodkaz na nejaky ovladac....mys je od Logitech a kdyz ji otocim taktam je S/N - LZE12302032 asi ser.c.od ni....bylbychrad za odpoved diky
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když přeinstalovávám winy, tak myš (a to mám microsofťáckou optickou na USB2) musím zapnout přes redukci na PS/2. Jinak ji winy nenajdou. Až po kompletní instalaci všech ovladačů na USB mohu myš přehodit do USB, kde ji winy najdou a nainstalovat. Zkus si sehnat tu redukci na PS/2, ale má to háček v tom, že ta myš po vypnutí kompu stále svítí. Potom by winy mohly najít i tu tvou a označit její typ a ty bys už bys lépe našel její drivery.
no ta moje pri vypnuti PC nesviti.Jen pul minuty trochu poblikuje a pak to je mrtve.Kdyzji ale vytahnu zUSB a pak ji vratim tak se mi nachvilku zasekne PC a potom zas chvilku jen poblikujea pak to jezas mrtve...Skusim si sehnat to USB2.0....Myslim ze to bude tim......Ale diky za rady
a logitech to je na 100% konkretne http://www.nix.ru/autocatalog/mouse_log ... _9143.html
a logitech to je na 100% konkretne http://www.nix.ru/autocatalog/mouse_log ... _9143.html
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže tě čeká nejdříve instalace driveru na USB2 a potom na myšku. Už jsem skoro rusky zapoměl - snad je najdeš, ale ta stránka, na kterou odkazuje ten ruský link je ta samá, co jsem se díval včera. Zkouším to znova a zase nic. Prostě na myš M-BD69 nemají žádný záznam. Zkus to taky, třeba budeš mít víc štěstí.
Tak USB 2.0 mam od kamose dal mi ktomu i cd s ovladaci....Us sem se tesil ze to zapojim.Jo to USB je do PCI to sem videl poprve. mel jsem volny posledni slot tak sem to tam strcil spustil sem PC a nechtelo to najet.Vyjmul sem USB z PCI a vsechno jelo vpohode.nevim si ZASE rady....Jo jeste sem si vsimnul na te karte ze na kontaktech ma 2 vyrezy a ja mam na PCI jen jeden....
napisujeste projistotu svou sestavu:(jeto velmiu stara)je to celkem podrobne ----&&:-)
Základní deska:
CPU typ - Intel Celeron, 850 MHz (8.5 x 100)
Název základní desky - ECS P6BAT-B
Čipová sada základní desky - VIA VT82C693 Apollo Pro Plus
Pracovní paměť - 128 MB (PC133 SDRAM)
BIOS Typ - Award Modular (06/09/00)
Komunikační porty (COM a LPT) - Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT) - Komunikační port (COM2)
Komunikační porty (COM a LPT) - Port tiskárny (LPT1)
Zobrazení:
Grafická karta - 3D Prophet 4500 TV Out
3D-akcelerátor - ST PowerVR Kyro II
Monitor - Lite-On/Litronic A1554NEL [15" CRT]
Multimédia:
Zvuková karta - Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1370) Sound Card
Nosiče dat:
Ovladač IDE - Primární řadič IDE (dvojitá FIFO)
Ovladač IDE - Řadič VIA Bus Master PCI IDE
Ovladač IDE - ekundární řadič IDE (dvojitá FIFO)
Pevný disk - GENERIC IDE DISK TYPE47
Optická mechanika - _NEC CD-RW NR-9100A (40x/10x/40x CD-RW)
SMART-status pevného disku - OK
Oddíly:
C: (FAT32) - 6991 MB (4529 MB volných)
D: (FAT32) - 12076 MB (1318 MB volných)
Kap.celkem - 19067 MB (5847 MB volných)
Vstupní zařízení:
Klávesnice - Standardní klávesnice 101 či 102 kláves nebo MS Natural Keyboard
Myš - Standardní sériová myš
Síť:
Síťová karta - NDIS 5.0 driver (10.104.1.36)
Síťová karta - PPP Adapter.
Periferní zařízení:
Ovladač USB1 - VIA VT82C596B Integrated USB Controller
--- mozna bude problem v systemu preruseni ale nejsem si jist radej do toho vrtat nebudu bez nejakerady...
napisujeste projistotu svou sestavu:(jeto velmiu stara)je to celkem podrobne ----&&:-)
Základní deska:
CPU typ - Intel Celeron, 850 MHz (8.5 x 100)
Název základní desky - ECS P6BAT-B
Čipová sada základní desky - VIA VT82C693 Apollo Pro Plus
Pracovní paměť - 128 MB (PC133 SDRAM)
BIOS Typ - Award Modular (06/09/00)
Komunikační porty (COM a LPT) - Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT) - Komunikační port (COM2)
Komunikační porty (COM a LPT) - Port tiskárny (LPT1)
Zobrazení:
Grafická karta - 3D Prophet 4500 TV Out
3D-akcelerátor - ST PowerVR Kyro II
Monitor - Lite-On/Litronic A1554NEL [15" CRT]
Multimédia:
Zvuková karta - Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1370) Sound Card
Nosiče dat:
Ovladač IDE - Primární řadič IDE (dvojitá FIFO)
Ovladač IDE - Řadič VIA Bus Master PCI IDE
Ovladač IDE - ekundární řadič IDE (dvojitá FIFO)
Pevný disk - GENERIC IDE DISK TYPE47
Optická mechanika - _NEC CD-RW NR-9100A (40x/10x/40x CD-RW)
SMART-status pevného disku - OK
Oddíly:
C: (FAT32) - 6991 MB (4529 MB volných)
D: (FAT32) - 12076 MB (1318 MB volných)
Kap.celkem - 19067 MB (5847 MB volných)
Vstupní zařízení:
Klávesnice - Standardní klávesnice 101 či 102 kláves nebo MS Natural Keyboard
Myš - Standardní sériová myš
Síť:
Síťová karta - NDIS 5.0 driver (10.104.1.36)
Síťová karta - PPP Adapter.
Periferní zařízení:
Ovladač USB1 - VIA VT82C596B Integrated USB Controller
--- mozna bude problem v systemu preruseni ale nejsem si jist radej do toho vrtat nebudu bez nejakerady...
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady jsem našel BIOSpro tvou desku, jestli by to potom USB2 přijalo. Ale mám dojem, že je ze stejné doby, jako ten tvůj. Hledám dál...
No je to horší, než jsem čekal, takže jedno řešení by bylo - kup si tuhle redukci z USBčka na PS/2

No je to horší, než jsem čekal, takže jedno řešení by bylo - kup si tuhle redukci z USBčka na PS/2
bude to jestehorsiprotoze nemam ani PS/2.Na klavesnici pouzivam jeste koncovku s 5 pinama (samce) a na mys koncovku s 9 piny(samici).da se koupit i na totoredukce???
--- ale vratme se k veci.Tu USB kartu sem pred chvili skousel i ukamose a taky mu nefarala a nastarsi desce co mel mu jela (bohuzel nevim co ma za desku ale je stejne stara jak ta moje).Kazdy mi radi ze mam nastavit neco v systemovem preruseni.Myslis ze vtom muze byt ten hacek????
--- ale vratme se k veci.Tu USB kartu sem pred chvili skousel i ukamose a taky mu nefarala a nastarsi desce co mel mu jela (bohuzel nevim co ma za desku ale je stejne stara jak ta moje).Kazdy mi radi ze mam nastavit neco v systemovem preruseni.Myslis ze vtom muze byt ten hacek????
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 412
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 10:59