viewtopic.php?f=62&t=31710
Dal jsem hledat v Googlu, aby si mohl přečíst, co je ten OS zač. Hledat umí každý a žádný konkrétní odkaz tam není, je jich tam více, s popisem a vyobrazeními. Ať si každý udělá obrázek o tom OS sám.
Pic - To si vyprošuji, to navážení se do mě! Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pic - To si vyprošuji, to navážení se do mě!
Může se Ti to nelíbit, ale odkaz jsi dal! Zdraví Pic.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nedal link na stránku kde si to stáhne ani přímý link na download :) Ja bych ho za to tak nepranýřoval, v podstatě jen odpověděl na otázku :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Taky si myslím, kdyby dal do googlu k OS ještě download nebo torrent, tak by to bylo něco jiného.Ale takhle dal do vyhledávače jen název OS, se kterým přišla zadavatelka.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře i tak se to dá vykládat, i když klepnout pak na odkaz již není problém. Odemykám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně to chápu tak, že se X snažil lidem vštípit samostatnost a to tak, že také někdy hnou prdelí a otevřou ten gůgl a něco si tam sami najdou s čímž já naprosto souhlasím. Někteří lidé, hlavně tedy dotazovatelé jsou vyloženě tupí a je fakt, že pokud jim člověk hodí link na google, ještě ho pomale seřvou, že jim to či ono nepříjdeme opravit/nainstalovat/najít/atd. sami osobně...
Osobně bych tyhle potyčky neřešil, přes dráty a monitor se člověk těžko chápe, ale věřím, že to X myslel dobře..
Osobně bych tyhle potyčky neřešil, přes dráty a monitor se člověk těžko chápe, ale věřím, že to X myslel dobře..

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokládám za vyřešené!
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pic - To si vyprošuji, to navážení se do mě! Vyřešeno
Zdravím všechny,
téma jsem viděl a musím říci, že odkaz je 50% v pořádku a 50% vede k warezu. Jak jistě všichni víte, téma warezu je na tomto fóru zcela zapovězené a tak prosím chápejte naše moderátory, že činí tak, jak činí. Neberte to prosím nijak osobně, o žádné navážení se nejedná. Bránit se WAREZU dá zabrat a není to nic snadného, ale pevně věřím, že společnými silami a osvojením určitých pravidel to dokážeme udržet
A trochu z jiné strany - možná se dalo na původní dotaz odpovědět trochu obšírněji, něco jako "tomuto OS se vyhni, jedná se o warez". V tomto případě by se vůbec nic nestalo, naopak - takováto odpověď by byla plně v duchu našeho fóra a všemi směry vítána :-) .
Ale jak už bylo řečeno výše, psané slovo se dá chápat různě a tak to třeba přesně takto bylo myšleno..je to těžké a asi bych se v tom více nešťoural.
Díky
téma jsem viděl a musím říci, že odkaz je 50% v pořádku a 50% vede k warezu. Jak jistě všichni víte, téma warezu je na tomto fóru zcela zapovězené a tak prosím chápejte naše moderátory, že činí tak, jak činí. Neberte to prosím nijak osobně, o žádné navážení se nejedná. Bránit se WAREZU dá zabrat a není to nic snadného, ale pevně věřím, že společnými silami a osvojením určitých pravidel to dokážeme udržet

Ale jak už bylo řečeno výše, psané slovo se dá chápat různě a tak to třeba přesně takto bylo myšleno..je to těžké a asi bych se v tom více nešťoural.
Díky
a já za toto dostávám kartičky
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
king-surf: Ty jsi dostal první kartičku za přímý link na warez a tu druhou za navádění ke krádeži telefonního kabelu! A další (poslední, se zákazem vstupu na fórum) asi brzy dostaneš za spam.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”