mp3 sdileni uploading atd...
mp3 sdileni uploading atd...
ahoj hledam stranku na ktere bych mohl nahrat mp3 a ono by to na me vyplivlo html kod s prehravacem...nwm co mam googlit nic me nenapada...
Re: mp3 sdileni uploading atd...
Jak to myslíš? Nějak jsem to nepochopil... To snad ani není.
proste ja spokojeny uzivatel dojdu na stranku a zaregistruju se.potom nahraju nejakou mp3 a kliknu na neco jako vygenerovat prehravac.vyberu ktere pisnicky chci v tom prehravaci prehrat a ono mi to vyhodi html kod ktery si hodim na stranky...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus www.last.fm
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Jo aha, něco jako YouTube, ale jen na hudbu. Mno last.fm asi bude nejlepší, ale zkusit můžeš taky http://boomp3.com/
dik moc chlapi...jinak vas moc rad uvidim na www.protebe.co.cc rewqa uz tam je ale tommy tam chybi...mozna se jeste bude meni server protoze jsou nejaky vypadky ale to bude chvili trvat...
nejak jsem nepostrehnul kde to muzu nahrat...jsem slepej nebo tam nikde neni velky obrazek s textem upload?
jj jako chci neco jak rikal tommy youtube na hudbu...na last.fm jsem upload nenasel...kouknu na to druhy
EDIT:// tak to druhy vypada dobre ale chybi mi tady moznost se registrovat...aby bylo videt od koho to je...proste jako to youtube...
EDIT:// tak to druhy vypada dobre ale chybi mi tady moznost se registrovat...aby bylo videt od koho to je...proste jako to youtube...
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím, jestli je to ono, hned na hlavní stránce last.fm je pod obrázky
Do you make music? Upload it!
Artists or Labels
Do you make music? Upload it!
Artists or Labels
nj ale to zase nemuzu protoze ja tu hudbu nedelam...proste jsem nasel krutou pisnicku,poslal mi ji kamos a ani jeden nevime od koho to je... ps:video mirne sproste (je to jenom ukazka) no takze se autora nemuzu zeptat jestli to tam muzu hodit a nechci porusit autor prava...
Laskavě tu nahrávku odstraň! Sem na PC-Help to skutečně nepatří. Tyto pubertální nahrávky laskavě používej jinde, jinak celý topic smažu! Pic
Laskavě tu nahrávku odstraň! Sem na PC-Help to skutečně nepatří. Tyto pubertální nahrávky laskavě používej jinde, jinak celý topic smažu! Pic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3095
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
27 črc 2024 06:31