nabíhání vist
nabíhání vist
Nainstaloval jsem win.vista ultimate 32bit. Ale aby naběhly musí bít v cd rom ce instalační dvd.Asi chyba boot ovani. Poradí mi nekdoy co s tím dík.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nabíhání vist
Předpokládám, že se jedná o nekorektní instalaci. Doufám, že nemáš v Biosu nastaveno u disku Disable u bootování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tím to nejní
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je správně nastaveno bootování, tak je to chyba instalace. Pokud to je nelegální verze, tak to tady neřešíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No a nepujde s tím něco udělat.?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusit znovu nainstalovat, ale formátování použít to pomalé.
insalovat se mi to nechce už, navíc by se mi bestak smazala data na disku.? Stah jsem program VistaBootPRO 3.2 v tom by to na k nešlo? je to anglicky a moc se v tom nevynam
Tak to zkusím znovu nainstalovat, ale chtěl bych naformátovat disk v dosu apak na ten disc to nainstalovat. Ale jak se mám dostat do dosu?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemusíš se dostávat do DOSu.VISTA ti sama nabídne formátování disku přímo z DVD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”