Nemizející složka v XP?
Nemizející složka v XP?
Zdravím, je to jen takový bezvýznamný problém, ale na ploše mám už cca. několik měsíců složku, byl to původně rar, obsah jsem po rozbalení přesunul jinam a prázdnou složku smazal, vysypal koš, ale po každém restartu PC je tam znova... Nemůžu se jí zbavit... Zkoušel jsem ji odstranit přes skartovač (TuneUp Utilities 07), ale nic. Pořád tam je... Je to hloupost, ale mě už to vážně štve... Poradíte, jak ji nadobro odstranit? Díky
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nemizející složka v XP?
Nebyla to náhodou nějaká složka pro program, kterej si do ni třeba něco ukládal? Jedině mě napadá, že si ji vytváří nějakej program (třeba něco jako DC si vytváří download atd.).
Lenovo Thinkpad Edge 15
1. V nouzáku jsem to Unlockerem nezkoušel, jsem takovej normální uživatel XP, nic moc zkušenej ve věcech, co se normálně v XP neprováděj. Takže lama
2. No složka programu to nebyla, bylo to CD, jak jsem psal - rozbalil jsem, přesunul obsah, smazal... Nemizí...

2. No složka programu to nebyla, bylo to CD, jak jsem psal - rozbalil jsem, přesunul obsah, smazal... Nemizí...
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ještě zkus pročistit registry. Někde tem musí být klíč k vytváření tý složky. Použij třeba Regcleaner nebo CCleaner.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Od té doby jsem registry čistil X krát, a nic...
Zrovna CCleanerem.

- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si tohle, třeba ti něco z toho pomůže: http://jnp.dev.cpress.cz/?q=node/5385#comment-14400
Lenovo Thinkpad Edge 15
Ok, přečtu a vyzkoušim, pak dám vědět, zatím díky 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”