Ahoj, potreboval bych radu, moje gk se pri hrani crysis dostane ke 100 stupňům celsia..sice sem viděl 98..ale..teď bych potřeboval vědět co stim, stačil by nějáký větrák?, popřípadně jaký, děkuji
eidt: chvilkami se to +- na 1 sec sekalo, normálně hraji naprosto plynule, myslím že to má taky na to vliv
HD4850 pasiv Vyřešeno
Re: HD4850 pasiv
co máš za typ karty (de mě o typ chlazení) a taky jak máš skříň větranou a za poslední kyž se karty skušíš dotknout tak je jaká na omak
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
gk http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58880
case http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43724
mam vtom jen zakladni vetraky
na gk jsem nesahal ale podle testu ve hre normalne hraju treba hodinu a pak se to zacne obcas sekat, i vtom miste kde se to nesekalo, takze podle toho soudim ze se prehriva
a va catalystech toukaze teplotu v klidu +- 55 a po vyputi hre (crysis) 89-98
case http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43724
mam vtom jen zakladni vetraky
na gk jsem nesahal ale podle testu ve hre normalne hraju treba hodinu a pak se to zacne obcas sekat, i vtom miste kde se to nesekalo, takze podle toho soudim ze se prehriva
a va catalystech toukaze teplotu v klidu +- 55 a po vyputi hre (crysis) 89-98
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zlepšit větrání skříně přidáním dalšího ventilátoru. Nejlépe jeden vpředu dole vhání vzduch do bedny a druhý vzadu, asi v úrovni procesoru, vyfukuje teplý vzduch z bedny.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
sou tam dva jeden 140 mm vepredu a druhy 120 mm vzadu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pak asi nezbývá než zkusit chladit pasivní chladič přídavným ventilátorem, ale to již záleží na jeho konstrukci a možnosti připevnění ventilátoru na ten chladič.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
a jaky byste mi doporucil?
tak co sem tak koukal tak nejsi sám lidi to řešijou namontováním nějakýho větráčku většinou 80x80mm s regulací a a teploty sou prej dobrý
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačil by i pomaloběžný 120mm ventilátor položený na dně case pod grafikou foukající zespod.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
když už je to tu s tim foukáním- mám dotaz
jak se má foukat ten vítr ? z grafiky ven nebo do grafiky ? teď to mám na odvětrávání a sedí tak jestli to nemám otočit :)
jak se má foukat ten vítr ? z grafiky ven nebo do grafiky ? teď to mám na odvětrávání a sedí tak jestli to nemám otočit :)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IMHO tak aby foukalo na pasiv
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
imho je co ?
takže ten větrák mám obrátit ? on teď fouká na tv kartu 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS