Dobrý den,
koupil jsem si notebook acer ex 5220.Vše jsem v pohodě nainstaloval až na ovladače zvukové karty.(hodně jsem toho přečetl o instalci zvukovky na tento NB)Ovladače jsem nainsatloval ale zvuk stejně nejde.
Ve správci zařízení řadiče zvuku jsem ojevil toto se žlutým vykřičníkem audio device on high definition audio bus
Nevím co stím nelze to aktualizovat a ani odstranit.
Děkuji všem za pomoc.
audio device on high definition audio bus Vyřešeno
Re: audio device on high definition audio bus
Přema píše:Dobrý den,
koupil jsem si notebook acer ex 5220.Vše jsem v pohodě nainstaloval až na ovladače zvukové karty.(hodně jsem toho přečetl o instalci zvukovky na tento NB)Ovladače jsem nainsatloval ale zvuk stejně nejde.
Ve správci zařízení řadiče zvuku jsem ojevil toto se žlutým vykřičníkem audio device on high definition audio bus
Nevím co stím nelze to aktualizovat a ani odstranit.
Děkuji všem za pomoc.
Ahoj pokud mas WinXP SP2 tak pohledej jeste zaplatu od MS - KB888111. V SP3 by uz tato zaplata mela byt.
Pak zkus stahnout nove HD audio ovladace http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
o záplatě jsem našel napsanýho hodně ale nikde žádnej download.
už jsem to našel
už jsem to našel
záplatu jsem našel a spustil.
Instalace ovladče zvuku se nedokočí vyskočí mi tam chyba a vše se ukončí.
Instalace ovladče zvuku se nedokočí vyskočí mi tam chyba a vše se ukončí.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi aktualizovat ovladač přes správce zařízení?
richchie píše:Zkoušel jsi aktualizovat ovladač přes správce zařízení?
zkoušel nelze dokončit
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jistě jsi dostal také cd s ovladači při koupi.Odinstaluj staré přes správce a restartuj.Nainstaluj nové z cd a pak aktualizuj na nejnovější.Třeba odsud.
http://www.pegasoft.cz/cz/Zvukove-karty-D/?PHPSESSID=ed375f01fba58aafaf8bfdaf5d6e2aa3
Akorát by mě zajímalo jaké ovladače tvoje zvukovka doopravdy potřebuje.
http://www.pegasoft.cz/cz/Zvukove-karty-D/?PHPSESSID=ed375f01fba58aafaf8bfdaf5d6e2aa3
Akorát by mě zajímalo jaké ovladače tvoje zvukovka doopravdy potřebuje.
Re: audio device on high definition audio bus Vyřešeno
Vyřešeno
Tímto způsobem.
(pravým na tento počítač a dále vlastnosti, záložka hardware) systémová zařízení rozkliknout ovladač microsoft UAA.. hned v první záložce dole zakázat. Já jsem ho poté i v druhé záložce odinstaloval a poté jsem nainstaloval kodek ze stránek. Pozor na Gigabytu píšou, že se musí první nains. ten kodek, co jsem smazal, tak jsem se na ně vys... Po restartu kompu nic, tak jsem to ještě jednou nainst, zas se chtěl restartovat tak jsem mu to dovolil a již při vypínání jsem slyšel kýžený zvuk
Snad Vám to někomu pomůže.

Tímto způsobem.
(pravým na tento počítač a dále vlastnosti, záložka hardware) systémová zařízení rozkliknout ovladač microsoft UAA.. hned v první záložce dole zakázat. Já jsem ho poté i v druhé záložce odinstaloval a poté jsem nainstaloval kodek ze stránek. Pozor na Gigabytu píšou, že se musí první nains. ten kodek, co jsem smazal, tak jsem se na ně vys... Po restartu kompu nic, tak jsem to ještě jednou nainst, zas se chtěl restartovat tak jsem mu to dovolil a již při vypínání jsem slyšel kýžený zvuk

Snad Vám to někomu pomůže.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
High-end Gaming PC do 70K Příloha(y)
od Punchmade » 18 led 2025 21:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2401
-