HijackThis zamrzne pri skene Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Erricco
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

HijackThis zamrzne pri skene

Příspěvekod Erricco » 13 říj 2008 14:20

Dobrý deň

Mám problém s HijackThis na kamošovom notebooku ,ked spustim scan tak to po čase zamrzne a už nepokračuje ...

Vrátili sme sa z obeda ,reštartovali notebook a odvtedy je ako vymenený ,do systemu sa nedostanem a v nudzovom režime mi spravca hardware ukaže len prazdnu tabulku ,zvláštne ...

pls heeeelp !
Notebook Asus G73 Full HD, Core i720, 8GB DDR3 RAM, 2x 500GB 7200 HDD, ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5, Blue Ray combo

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: HijackThis zamrzne pri skene

Příspěvekod jaro3 » 13 říj 2008 15:13

Neodborné zacházení s HJT může způsobit kolaps systému. Nehrál si kamarád předtím s fixnutím určitých položek?
HJT má také víc funkcí-Uninstall Manager,ADS Spy,Process Manager...Pokud kamarád předtím něco dělal a ví co to bylo, tak napiš, dá se to do určité míry vrátit zpět.I v nouzovém režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Erricco
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: HijackThis zamrzne pri skene  Vyřešeno

Příspěvekod Erricco » 13 říj 2008 18:30

Nie nič sme s nim nerobili,inštaloval som ho len chvilu predtym než som sem pisal,už som s nim skôr pracoval,ale nikdy sa mi to ešte nestalo.

Ako som už skôr písal , notebooku nič nebolo,šli sme s kolegom na obed a ked sme sa vrátili ,hned som dal notebook reštartovať a potom to začalo .... najprv vypisalo ,že v notebooku nie su inštalovane žiadne ati ovladače (čo bola riadna blbosť ) ,ked som chcel čokolvek spraviť tak to hrozne mrzlo .Hijackthis ani nenabehol .
Pri notebooku určite nikto iny nebol,lebo predajnu sme zamkli,ibaže myši.
V safe mode,ked som chcel dať spravcu hardware,tak mi vyhodilo len prazdnu tabuľku ,pritom plug & play mam nastavene na auto ,proste mu drblo riadne ... a ked som chcel spustiť hijackthis ,tak niekde v trištvrte scanu zamrzol .

Vyriešil som to luž,ale en opätovnou inštalaciou systemu a odteraz budem particie vždy zalohovať,je to menej náročne ako reinštal :x
Aj tak vám dakujem za ochotu,ste snad jediny server kde odpovede pridu do par minut :inlove: :D
Notebook Asus G73 Full HD, Core i720, 8GB DDR3 RAM, 2x 500GB 7200 HDD, ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5, Blue Ray combo

Zpět na “HiJackThis”