Winamp Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Winamp
Servus. Dnes mě začalo iritovat ve winampu tohle co je na brázku, nevíte někdo jak to vypnout? při každé písničce mi to vyhazuje a ruší mě to od práce. Opravdu bych dal metál tomu, kdo to vymyslel ... jako myslím tím ty dvě tabulky o info o písničce ... gracenote nebo tak a to druhé ...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Re: Winamp Vyřešeno
V preferencích bych nastavil, že počítač není připojen k internetu.
Nevím, jak to vypadá v moderním skinu, ale v klasickém to nastavuji takhle:
Nevím, jak to vypadá v moderním skinu, ale v klasickém to nastavuji takhle:
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Winamp
Neni to nějakej doplňek? Zkus se podívat a připadně ho vypni.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
IMHO: určitě si nějak (omylem :-))musel zapnout tuhle funkci,že to chce zjišťovat to info o CD pořád,prohledej nastavení to určitě musí tam někde bejt
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
Ale mně taky Winamp prohledává všechna CD, anichž bych cokoli aktivoval, zapínal.
A jakmile nastavím, že není připojen k internetu, přestane prohledávat.
Možná se to dá nastavit i jinde, ale tohle funguje spolehlivě.
A jakmile nastavím, že není připojen k internetu, přestane prohledávat.
Možná se to dá nastavit i jinde, ale tohle funguje spolehlivě.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dá se to zrušit už při instalaci.Odinstaluj Winamp a při instalaci pak zrušíš funkce,které tam nechceš a zvolíš Nepřipojovat k internetu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Proč by winamp odinstalovával, když připojení k internetu najde v preferencích a může ho změniz zaživa?
Četli jste vůbec moje příspěvky, nebo se namáhám zbytečně?
Četli jste vůbec moje příspěvky, nebo se namáhám zbytečně?
- Mýliti se je Myloš.
Myloši, já bych šel ještě dál. Měl by zformátovat disk!
Dokud ale nevyzkouší tvůj návrh, tak je zbytečné se dohadovat.

Dokud ale nevyzkouší tvůj návrh, tak je zbytečné se dohadovat.
V nastaveni mas nekde polozku "nacitat informace o hudbe z internetu". tak si ji vypni a prestane to
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo to může udělat.Otázka je jestli to půjde.Já mám v Preference nastaveno zrovna Always connected a nezobrazuje se mi to.Už léta to totiž ruším,při instalaci Winampu.Myslím,že i když nastaví No Connected,tak to bude pořád vyskakovat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Jak říkám, stačí vyzkoušet.Marfy píše:…Myslím,že i když nastaví No Connected,tak to bude pořád vyskakovat.
U mého winampu to opravdu funguje tak, že Always connected = vyhledává a Not connected = nevyhledává, nic nevyskakuje.
- Mýliti se je Myloš.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330