novej moderator Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: novej moderator

Příspěvekod Ltb » 17 říj 2008 18:47

ower95 píše:nechapu proc neni takovej uživatel jan pasek moderatorem...vi o cem forum je a nenasel jsem zadny hloupy prispevek od nej...nebo tommy ktery se mi zda aktivnejsi nez nekteri jini (nejmenovani) moderatori...

Ahoj, k tomuto snad jen mohu říci, že výběr moderátora je vždy akce na několik dní, kdy se vzájemně snažíme navrhnout (já a modi) pár uživatelů, o kterých si myslíme, že by mohli být dobrými mody a že by je to mohlo bavit...a měli by na moderování čas.

Nynější volbu moderátorů jsem uvedl slovy:
Ltb píše:Ahoj všem, chtěl jsem s vámi probrat jednu důležitou věc a tou je náběr nových moderátorů. Myslím si, že je ta nejlepší chvíle přibrat další posily, co říkáte?

Máte nějaké typy na nové MODy? Mě osobně napadá ....

To proč ten a ten uživatel nebyl vybrán na post MODa a proč naopak druhý ano bych zde nerad řešil. Nehledej za tím nějaký konkrétní důvod nebo problém ;-) ......možná se pletu, ale připadá mi, že jsme Honzu kdysi v minulosti také už oslovili....ale ruku do ohně bych za to teď nedal. Tolik asi k tvému dotazu, díky.

P.S. jinak mám velkou radost, že má post moderátora v našem fóru takovou váhu..ona je to opravdu někdy dřina a obtížná funkce ;-)

Reklama
Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 17 říj 2008 18:51

Hehe, dík, že jsi mě tipl, ale čas na moderátora bych asi neměl. :wink:
Já slovo moderátor chápu jako práci navíc, protože musím zamykat příspěvky a trochu to tu dávat do kupy. Mně obyčejný uživatel stačí. Pokud něco nevím, zeptám se tu, pokud se nudím, čtu fórum a snažím se poradit. :wink:

Slegr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Slegr » 17 říj 2008 18:53

iLucas píše:Já si stejně myslim že nejinteligentnější příspěvky máš ty! :idea: :wink: :lol: :lol:
ty seš zas dost vtipnej :P

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 17 říj 2008 19:14

slegre pridej si me na icq 4564197 nejak jsi se mi stratil z tama uz jsi u me byl na browser hre jsi delal :)

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 17 říj 2008 19:37

Koja píše:Takovýhle lidi jsou na netu (a nejenom tam) všude, kde je nějaká funkce .. ať už jsou to různé chaty (lide.cz, XChat, ..), fora, atd .. jejich práce je jednoduchá .. otravovat ostatní neustálými připomínkami typu "A proč tu funkci dělá tenhle?" "Ale on to dělá blbě/málo/divně/nějak .. " "Ten a ten by ji dělal líp" .. až se dostane k "Proč to nedělám já?" a "Já bych to dělal nejlíp" .. Od zavedení moderatorů tady na foru sem jenom čekal, kdy se někdo takovej objeví a měl sem i pár tipů .. a trefil sem se :)

Neřekl bych to líp. Dík. :wink:

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 17 říj 2008 21:21

to ower95:
Nemyslím, že s tebou bude souhlasit moc lidí, ne proto, že by se na moderátora nehodili třeba i ti, které jsi jmenoval, ale protože myslím není na nás, abychom vybírali moderátory. Admin ví nejlíp co dělá a myslím, že se všemi, které si vytipovat byl v kontaktu. Vybral nakonec tři nové moderátory a myslím, že jsou to správní lidé na správném místě. Opravdu nemusí mít každý čas na to, aby se moderování věnoval tak, jak je potřeba a vybral teda ty, kteří ten volný čas chtějí a mohou moderování fóra věnovat.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kupa novej gpu
    od Ondrej30 » 03 črc 2024 17:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1083
    od Ondrej30 Zobrazit poslední příspěvek
    03 črc 2024 17:49
  • Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
    od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem
    10
    4038
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    09 úno 2025 10:26

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”