Cau mam par dotazu ohleden tehle verze...
1) Muzu si tuto licenci Nini!!! koupit bez hardwaru
2) Musim tuto verci po instalaci registrovat a jak dlouho mi ta registrace vydrzi
3) Muzu pak tento OS po nejake dobe odinstalovat a prodat?
Děkuji....
Vista OEM verze
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vista OEM verze
1, Musíš koupit z HW asi nejlíp ze základní deskou.
2, Registrace vydrží tak dlouho jak budeš mít ten HW
3, Samozřejmě můžes, ale jak moc je to legální to nevim.
2, Registrace vydrží tak dlouho jak budeš mít ten HW
3, Samozřejmě můžes, ale jak moc je to legální to nevim.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
A doporucil by ste mi tyto windowsy Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit CZ OEM
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud si ty Visty zaregistruješ (aktivuješ) na sebe, tak už je neprodáš, protože ta licence OEM se bude vztahovat na tvou desku a u jiného uživatele nebude fungovat
Naposledy upravil(a) memphisto dne 18 říj 2008 13:35, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Koupit ji můžeš normálně bez závazků, pokud se zaregistruješ tak Ti odpadnou problémy s budoucí aktivací, a ideální je prodat potom celý pc i s licencí a koupit si nový. To že windowsy budou registrovány na Tebe to nevadí, můžeš vlastnit spousty licencí.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
crash40 píše:1) Muzu si tuto licenci Nini!!! koupit bez hardwaru
Co je to Nini!!! licence? V životě jsem o ní neslyšel.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
A kdyz se nezaregistruji jak dlouho muzu pouzivat ty windousi pul roku
Já bych řekl, že se vůbec nemusíš registrovat.
Sice nemám Visty (mám XP), ale nikdy jsem se neregistroval (registraci jsem odmítnul), jenom jsem po instalaci Windows aktivoval.
Ostatně jsem nepochopil, k čemu by mi byla registrace dobrá.
Sice nemám Visty (mám XP), ale nikdy jsem se neregistroval (registraci jsem odmítnul), jenom jsem po instalaci Windows aktivoval.
Ostatně jsem nepochopil, k čemu by mi byla registrace dobrá.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
teda ja mislel Aktivaci...
Registrace je dobrovolná (výhoda jsou informace o novinkách a při změně Tvého hardwaru Tě již windowsy nebudou otravovat při aktivaci), pokud se nebudeš registrovat nic se neděje, ale pokud přeženeš změny hardwaru, tak budeš muset volat na linku podpory.) A k té aktivaci, tak ta je na pořád (do přeinstalace systému, tedy časově neomezená).
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Takze kdyz se zaregistruju a treba vymenim napr. CPU tak uz to po me aktivaci chcit nebude jo
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ne.OEM verze se vztahuje už jen na desku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1210
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2628
-
od petr22