cmdow.exe Vyřešeno
cmdow.exe
Dobry den, mam vistu. spustil jsem si avg 8 a az skoncil test tak mi ukazalo ze mam jeden spyware, ktery mi odstranil avg automaticky. ten soubor sejmenoval cmdow.exe a nekde sem cetl ze je to systemovy soubor, tak se bojim jestli mi to nic neudela s vistou. diky za odpevedi
Re: cmdow.exe
Na odkaze níže spojitost AVG a tohoto souboru taky řešily, nemyslím si že by AVG smazalo co by nemělo.... každopdně pokud ho nemáš zapalcený a máš jen Free vezi tak bych radči přešel na Avast....
http://forum.pcmech.com/showthread.php? ... 5&t=197848
http://forum.pcmech.com/showthread.php? ... 5&t=197848
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ten soubor by měl být: Commandline Window Utility. pokud umíš trochu anglicky, tak tady máš vysvětlení o co jde. případně tady si ho můžeš stáhnout znovu a máš tam i vysvětlivky o co se jedná
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ale neřekl bych že ho AVG smazalo.... mohl být ten soubor jen nakažen nebo se k němu stahovala nákaza? Každopádně je tu Obnovení sytému a spoustu jiných možností jak to případně opravit...... až by jsi spozoroval případný problém tak ho sem napiš 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
no ja mam bod obnoveni vyplej a neumim moc anglicky,pls reknemi nekdo jestli je to spatny ze mi to smazlo ten soubor nebo ne ? jako jestli to zpusobi pad sytsemu nebo tak
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Článek z odkazu od memphista praví, že se jedná o utilitu příkazového řádku pro win NT4/2000/XP/2003, takže s Vistou by to nemělo mít nic společnýho (pokud ten článek nevzniknul ještě před Vistou) a že některé antiviry považujou tenhle procez omylem za šmejda. Je tam i odkaz na možnost stažení souboru, pokud ho antivir zlikviduje. Dál se tam píše, že se jedná o o spustitelný soubor, který se neinstaluje, ani netvoří položky v registru, takže je možné ho smazat a opět zkopírovat tam, kam patří, bez nutnosti dalších opatření. Ale kam patří nevím, v mých win XP ho commander nenašel 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: cmdow.exe Vyřešeno
thx tak to mi asi neposkodi beh systemu
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”