Pokud používáš IE x.x tak nezapomeň taky na:
Tool Bar Cop 3.0.1-umožňuje selektivní odstranění různých nechtěných rozšíření Internet Exploreru- Browser Helper Objects (BHO), Nástroj je určen zkušeným uživatelům.zip
My Popup Killer - Freeware-blokování vyskakovacích (pop-up) oken
Kombinace zabezpecovacich programu
Re: Kombinace zabezpecovacich programu
Tak diky ... konecne mi nekdo osvetlil stranku o zabezpeceni OS ... Ptal jsem se na tu kombinaci z duvodu, ze jsem slysel, pokud jsou dva stejne zabezpecovaci programy na jednom PC a delaj totez je to problem a to me obcas delalo problem detekovat, kterej program je na co ... jinak teda dik 

On je hlavně problém, pokud dva zabezpečovací prograqmy dělají totéž zároveň – když máš spuštěné dva antiviry s rezidentní ochranou, anebo když máš spuštěné dva firewally. To se samozřejmě musí mezi sebou pokousat. Něco úplně jiného je, máš-li nainstalovaný jeden antivirus, jehož ochrana běží jako rezident, ale tu a tam projedeš počítač jiným antivirem (MWAV, online skener od ESETu a podobně), aniž bys zapínal nějakou další rezidentní ochranu.Albeda píše:…pokud jsou dva stejne zabezpecovaci programy na jednom PC a delaj totez je to problem…
Stejně tak se nepokoušou dva firewally, je-li jeden softwarový (v PC – Kerio, Comodo, Zone Alarm…) a druhý hardwarový (v routeru), ale jakmile se pokusíš do jednoho PC nainstalovat víc firewallů, tak očekávej problémy.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
....zaznělo zde,že KIS(kaspersky internet security) šíleně zpomaluje PC,je to pravda,ale jen do verze 2008,všechny komplexní balíky verze 2009 což jsou ESS,KIS 2009,NIS 2009,TMIS 2009 pracují s PC takovým způsobem,že o nich ani nevíte a mají minimální nároky na zátěž PC!!!!!!!
Osobně používám na ochranu PC :ESS (firewall,antivir,antispyware),System Cleaner 5 na očistu,O&O Defrag Pro,YourUninstaller 2008,jednou za čas zkontroluju log z HijackThis a s touto kombinací software nemám sebemenší problém,vše šlape jak hodinky.
Osobně používám na ochranu PC :ESS (firewall,antivir,antispyware),System Cleaner 5 na očistu,O&O Defrag Pro,YourUninstaller 2008,jednou za čas zkontroluju log z HijackThis a s touto kombinací software nemám sebemenší problém,vše šlape jak hodinky.

► Zobrazit spoiler
Tak ten Kaspersky antivirus je jen trial
, takze asi zvolim Avast, protoze vse ostatni je placene .... Jeste si do PC instnu AVG u kteryho nebudu mit zaplou rezidentni ochranu (jak rikal Miloš dva antiviry neni problem mit, kdyz jeden nebude mit rezidentni ochranu) a ten firewall si teda rozmyslim jestli ZoneAlarm nebo Kerio. Kazdopadne ted si musim od kamose vyskemrat externi disk, abych mohl naformatovat svuj disk 

Naposledy upravil(a) Albeda dne 19 říj 2008 10:59, celkem upraveno 2 x.
Pokud jde o kombinaci Avast (s rezidentem) a AVG (bez), je to imho zbytečné.
Spíš jsem měl na mysli tu a tam zkontrolovat počítač něčím jako MWAV nebo online skener od ESETu
Spíš jsem měl na mysli tu a tam zkontrolovat počítač něčím jako MWAV nebo online skener od ESETu
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Dobre, tak to nebudu delat
BTW: Nasel jsem stranku o 10nej free antiviru co rikate na ty ostatni antiviry? - http://www.nothing2hide.net/cs/sicurezza/i-10-migliori-antivirus-gratuiti/

BTW: Nasel jsem stranku o 10nej free antiviru co rikate na ty ostatni antiviry? - http://www.nothing2hide.net/cs/sicurezza/i-10-migliori-antivirus-gratuiti/
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no podle mě by ten žebříček být mohl trochu jinak, ale budiž. pokud zvolíš AVG8 Free, tak doporučuji vypnout Link Checker.pokud něco vyhledáváš na netu (Google), tak to zpomaluje net, protože kontroluje ty odkazy, zda se na nich nenachází něco špatného 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No AVG8 asi nebudu pouzivat ... vypada to, ze asi zkoncim u stareho dobreho Avastu ...
jinak nasel jsem jeste jeden TOP free antiviru - http://antiviry-zdarma.xf.cz/
jinak nasel jsem jeste jeden TOP free antiviru - http://antiviry-zdarma.xf.cz/
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
TADY máš přehled všech. je to ze stránek společnosti, která jim na základě testů uděluje ocenění. (Virus Bulletin - VB)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jo to je peknej prehled 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”