Ahoj tak mam takovej malej problemek kdyz sen chtel odinstalovat program LandiAN(vyuka) tak to nešlo že prí to využíva jina aplikace no a tak sem na to pouzil Unlocker a tam bylo napsano ze landi vyuziva sidebar.exe a jestli jej chci ukoncit a v domeni ze se to jen ukonci a po restartu to zase pujde jsem dal ok ale ouha uz me side bar nejde a asi nikdy nepojede ani manualni zapnuti prez ovladaci manel nejde ani restart nepomoh co mam delat nechci reinstalovat cele Visty pls help :)
PS: Vím že sem lama :)
Vista sidebar nejede !!!
Vista sidebar nejede !!!
Každá rada nad zlato.
- Manek.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vista sidebar nejede !!!
Tak já ho mám neustále vyplej, takže bych Ti měl říct, buď rád, že ta kravina zmizela
Ale prý s malou znalostí AJ, tady je řešení :
http://windowshelp.microsoft.com/commun ... us&m=1&p=1
Tak zkus a dej vědět, jestli pomohlo :)

Ale prý s malou znalostí AJ, tady je řešení :
http://windowshelp.microsoft.com/commun ... us&m=1&p=1
Tak zkus a dej vědět, jestli pomohlo :)
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
No chlape dik moc podle odkazu co si me dal sem zacal pomalu zadavat a u prvniho prikazu se to povedlo u ostatnich sice uz ne a byl sem zklamanej ale uz asi i ten prvni povedenej to nejak aktivoval ale lista stale nebyla na plose az potom me napadlo si skusit zapnou ,a kdyz sem slysel jak PC zachroustalo bylo me jasne ze to bude vytestvi :)
No a jak si rikal ze ji nepouzivas tak ja ano mam ji rad a mam tam dulezite systemove informace a to ze si to udajne vezme 8 % se me nejak nezda ale mozna ze mam jeste stale dobre PC a na vykon Vist si nemuzu stezovat jedine co nepouzivam je Dream Scene sice si to vezme jen 10 % ale spis nez to me vadi ze se me porad neco za spustenyma oknama neco hejbe :)
jeste jednou moc dik
No a jak si rikal ze ji nepouzivas tak ja ano mam ji rad a mam tam dulezite systemove informace a to ze si to udajne vezme 8 % se me nejak nezda ale mozna ze mam jeste stale dobre PC a na vykon Vist si nemuzu stezovat jedine co nepouzivam je Dream Scene sice si to vezme jen 10 % ale spis nez to me vadi ze se me porad neco za spustenyma oknama neco hejbe :)
jeste jednou moc dik
Každá rada nad zlato.
- Manek.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK, jsem rád, že Ti to pomohlo 

CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”