Dobrý den, mám problém s vypalováním.
Nejde mi vypalovat na CD. Na DVD bez problémů. Bez problémů vypaluju i na CD-RW, ale na obyčejné CD pokaždé napíše ve 54% "vypalování se nezdařilo."
Zkusil jsem různé druhy CD i vypalovací programy. Pořád neůspěšně.
Dostávám rady na přeinstaci systému atp. Je mi divné, že na CD- RW to jde bez problémů.
Přeci nejsou všechny typy CD špatné.
Děkuju za rady. Spozdravem ADY-
Problém s vypalováním
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s vypalováním
Co máš za vypalovačku - ATA, nebo SATA. Pokud máš ATA, zkus ji odebrat ve správci zařízení a restartuj PC. Pokud to bylo chybou ovladače, mělo by se to napravit. Též se mrkni zde jede v DMA módu a ne PIO. Jednou z možností je i nějaký "prevít" v PC - otestuj antivirem atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj, dík za radu. Odinsaloval jsem ovladač a restartoval PC. Bohužel výsledek je stejný.
Na CD nevypaluje. Jen DVD a CD-RW. Je možný, že jsou špatné CD. Zkoušel jsem CD-R 700 Verbatim a CD-R 700 XSite.
Kde najdu v jakém modu pracuje vypalovačka? Dík ADY
Na CD nevypaluje. Jen DVD a CD-RW. Je možný, že jsou špatné CD. Zkoušel jsem CD-R 700 Verbatim a CD-R 700 XSite.
Kde najdu v jakém modu pracuje vypalovačka? Dík ADY
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pravou myší na Tento počítač, Vlasnosti, karta Hardware, Správce zařízení, rozkliknout Řadiče IDE...., klilnout pravou myší na příslušný kanál, Vlasnosti, karta Upřesnit nastavení.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak jsem se podíval a jede v DMA módu. Tak nevím co s tím. Ady-
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš nainstalován program Daemon, nebo Alkohol a virtuální mechaniku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problémů může být několik - viz Pic, StarForce, šmejd v PC nebo dosluhující mechanika (nepravděpodobné).
Nemám program ani Deamon, ani Alkohol, ani virtuální mechaniku. Notebook mám HP Pavilion dv 6000, mechanika Matshita UJ 850S.
Star Force neví co je , tak to asi taky nemám. Co zkusit novým firmware. Konkrétně se jedná o model Matshita UJ-850S, mám s ní problémy a zkusil bych to řešit přehráním firmware, ale bohužel ho nikde nemůžu sehnat. Mohli byste mi prosím poradit kde ho sehnat?
Myslíte, že je to řešení??
Díky ADY-
Star Force neví co je , tak to asi taky nemám. Co zkusit novým firmware. Konkrétně se jedná o model Matshita UJ-850S, mám s ní problémy a zkusil bych to řešit přehráním firmware, ale bohužel ho nikde nemůžu sehnat. Mohli byste mi prosím poradit kde ho sehnat?
Myslíte, že je to řešení??
Díky ADY-
Ahoj, projel jsem počítač antivirem Avast home. Našel Trojskýho koně. Dal jsem ho do truhly, ale můj problém to stále nevyřešilo. Zkusil jsem i vypalovací program Ashampoo Burning 7 a stále stejná chyba.
Pordí mi ještě někdo něco?? Vypalovačka: MATSHITA UJ 850S Notebook HP Pavilion dv6000.
dík Ady
Pordí mi ještě někdo něco?? Vypalovačka: MATSHITA UJ 850S Notebook HP Pavilion dv6000.
dík Ady
Ahoj, poradí někdo?? moc díky.
Mějte se-
Mějte se-
Jestli jsi měl nainstalováni tyto hry http://wiki.boycottstarforce.net/index.php/Game_list , tak StarForce máš ...
Ahoj, žádný hry nemám.
Ady
Ady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3445