Zahřívá se mi PC a poté vypne
Zahřívá se mi PC a poté vypne
ahoj chci se zeptat cim to muze byt ze se mi zahreje notebook a potom se mi po chvili vypne dekuji za odpoved
Re: Zahřívá se mi PC a poté vypne
prachem, pokud je v záruce dat reklamovat pokud už není a troufáš si tak ho rozdělej a vyčisti nebo ho odnes do servisu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mam typ notebooku Asus A8D a nevim jak ho rozebrat nemam s tim zkusenosti a po vytazeni baterie z notebooku uz nehreje
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš alespoň minimální zkušenosti, doporučuji servis, protože špatný laický zásah Tě může přijít dráž než servis. Pokud je notebook v záruce, je záruční oprava bezplatná. Nebo si kup chladicí podložku pod notebook.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Notebook v zaruce ještě je ale nevím jestli sem ji nahodou neztratil přeinstalovanim Visty na XP.
prosim odpovezte nekdo
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přeinstalováním systému bys záruku ztratit neměl.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
hlavně nekupuj podložku pod notebook jejich účinost je k pláči
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O záruku jsi nepřišel ,takže s tím zajdi do obchodu , nerozebírej ho ! 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud byl ten book bez OS, tak si můžeš zvolit jestli XP či Vistu. jinak servisu bych se nevyhýbal. normálně bych tam zašel a nechal si to vyčistit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Co přesně se ti přehřejvá?
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
prehriva se mi hardware a bylo to s OS vista a ja to preinstaloval na Xp
Zpět na “Problémy s hardwarem”