Grafický program
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafický program
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo verzi 2008? Mohli by jste mě prosím kontaktovat na 429 105 988 (icq) Budu moc rád. Díky.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Tak pokud budeš dělat plošinovky jako já, postačí ti klasika - Photoshop.
Vyhovoval mi...

Vyhovoval mi...
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Noo právě, že se chystám něco většího
Chtěl bych krajinu atd.. A taky pro jeden klanový web dělat nějaký filmeček.. Snad doufám, že ten SW někdy dokážu ovládát a dělat výbornou grafiku.. Tak počítám 3 roky učení s programem?

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
No myslim že nejlepší je koupit na začátek nějakou malou knihu (dejme tomu 300 stránek) aby bylo všechno vysvětleno....ale ne nák do podrobna. Tim se naučíš základy a budeš moct brzo něco málo tvořit. Pak časem můžeš dokoupit větší knížku. Jde o to že když koupíš např. nákou která bude mít třeba 1500 stránek tak než se tim prokoušeš tak tě to přestane bavit
tak bacha na to! 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To máš pravdu
Ale řeším jeden problém: Strejda mi přinese verzi 3ds MAX 2009, ale kížky jsem viděl jenom na verzi 2008, myslíte, že to bude vadit? Nemáte někdo informace, kdy vyjde knížka na verzi 2009? Díky

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ono je to jedno. v těch verzích jsou minimálné rozdíly 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Stejně je nakonec nejdůležitější talent :)
Jedna věc je naučit se s programem , ale když neumíš vzít do ruky tužku prostě to nepůjde :) (jo, taky můj problém....) Přeju ale hodně zdaru
Jedna věc je naučit se s programem , ale když neumíš vzít do ruky tužku prostě to nepůjde :) (jo, taky můj problém....) Přeju ale hodně zdaru

Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
taktéž se připojuji s přáním mnoho zdaru a hlavně se nenech odradit prvními neúspěchy.
pokud můžu doporučit,tak se první pořádně seznam s uživatelským prostředím a ovládáním. ušetří ti to pak spousty času při tvorbě nějaké textury podle manuálu, který tyto znalosti předpokládá. knihy jsou dobrá věc, ale daleko lepší je si to "osahat" v reálu (podle knihy zkoušet)
jinak ale pokud nemáš představivost (promítaní předmětů v různých polohách), tak to bude těžké
pokud můžu doporučit,tak se první pořádně seznam s uživatelským prostředím a ovládáním. ušetří ti to pak spousty času při tvorbě nějaké textury podle manuálu, který tyto znalosti předpokládá. knihy jsou dobrá věc, ale daleko lepší je si to "osahat" v reálu (podle knihy zkoušet)

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji mockrát za přání a za tipy!
Tak hledal jsem nějakou tu literaturu a docela se mi líbila tato:
Myslíte, že je vhodná? Chtěl bych pro verzi 2008, i když mám 2009.
Tak hledal jsem nějakou tu literaturu a docela se mi líbila tato:
Kód: Vybrat vše
http://knihy.abz.cz/prodej/3ds-max-8-pruvodce-modelovanim-a-animaci
Myslíte, že je vhodná? Chtěl bych pro verzi 2008, i když mám 2009.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Osobně bych možná radši zkusil mayu.
EDIT: nedávno jsem koupil knížku o blenderu, ale tento program mě moc nevyhovuje....hlavně v docela velkých změnách mezi verzema. Ono když je tam popsaný něco a nikde sem to nenašel, to bych musel pořád někoho kdo s tim dělá otravovat a to já nerad.
EDIT: nedávno jsem koupil knížku o blenderu, ale tento program mě moc nevyhovuje....hlavně v docela velkých změnách mezi verzema. Ono když je tam popsaný něco a nikde sem to nenašel, to bych musel pořád někoho kdo s tim dělá otravovat a to já nerad.

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Ahoj,
dělám s 3D grafikou okrajově něco přes rok, doposud jsem pracoval pouze v Blenderu, ale teď jsem narazil na pár problémů s exportem do .X, kvůli kterým momentálně hledám jiný program. Máte tu někdo zkušenosti s exportem z 3ds Max do tohoto formátu ? V Blenderu bohužel export fungoval jen částečně, bez vytvořených animací a textur.
Díky :-)
dělám s 3D grafikou okrajově něco přes rok, doposud jsem pracoval pouze v Blenderu, ale teď jsem narazil na pár problémů s exportem do .X, kvůli kterým momentálně hledám jiný program. Máte tu někdo zkušenosti s exportem z 3ds Max do tohoto formátu ? V Blenderu bohužel export fungoval jen částečně, bez vytvořených animací a textur.
Díky :-)
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak knížku jsem si už pořídil
Ale na začátku píšou, že je ještě lepší si pro začátek pročíst manuál k 3ds Max.Mám verzi 2009, nevíte kde bych sehnal ten manuál. Může být i pro verzi 2008. Hledal jsem na stránkách autodesku, ale nenašel. Díky

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC na grafický dizajn, cena do 50 000 Kč (2000 eur)
od cobr4in » 12 črc 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 3378
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
15 črc 2024 20:33
-
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2150
-
od cisadesign
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4522
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5784
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3381
-
od RostislavC