Já se naposledy leknul při Prey. Sem skočil do jakési místnosti a zezadu po mě vyletí tři ti mutovaní psi.To bylo jenom "pííííí*áááá (prásk kyselinometem)...to mě dělat nesmíte(headshot sniperkou)..mrchy nacistické( švih po něm granát)" Taky bylo hnusné když jsem měl poprvé bojovat proti "dětičkám" Docela hnus když tam obíhám a čtu ty krvavé náípisy, pak vylezu na pódium a ty mrchy začnou lézt ze stěn... Jsem první nevěděl jak na ně takže docela šoky.Pak jsem skočil za jakýsi výklenek,schovám se aby mě neviděli a slyším něco ve smyslu jak se schovává zlý medvěd za pařezem a jedna,dva,tři už tě mám!(a v tom okamžiku kdy řekly to už tě mám se jeden ten duch za ruce vyhoupnul na tu římsu za kterou jsem přemýšlel o tom jak je dostat.) docela hnus xD
Ale největší šok byl u HL2. Hraju si,prolézám Ravenholm,docházej mi náboje(ještě mám vůči těm zombiím takovou podvědomou antipatii), skočí po mě ta hyperrychlá rozkládájící se a v tom mi do pokoje vtrhne fotr ať mu ukážu žákovku.Jsem myslel že se připoseru z jednoho aj z druhého