Přidat odebrat programy. Vyřešeno
Přidat odebrat programy.
Stalo se mi, že jsem otevřel v ovládacích panelech přidat odebrat programy a všechny tam jsou, ale tabulka je rozdělaná a objeví se tam černá plocha a potom pruhovaná a potom zbytek instalovaných programů. Posílám picpic v příloze. Mám Windows XP. Děkuji za radu, jak to opravit. Abrit
Re: Přidat odebrat programy.
S tím jsem se ještě nesetkal. Dělá to nyní vždy? Mohl by to být vir nebo špatné/poškozené ovladače grafiky.
To dělá zatím jen u tohoto. U dalších věcí jsem to nezjišťoval, nevím jak. Co spouštím mi běží normálně. Dá se tento panel nějak oddělat a znovu nahodit?? Ovladač jsem aktualizoval a nic. Stále stejné.
podivej se na kolik % ti jede procesor a jak je obsazena pamet kdyz to nacita, podle posuvne listy soudim ze tam asi mas nainstalovano dost programu, je mozne ze mu to chvylku trva nez to nacte
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
Paměť jede na 50%, těch programů tam moc není. Větší část tohoto panelu zobrazuje právě to černé. Zkoušel jsem to odinstalovat, v domění, že se jedná o nějaký program, který je špatně instalovaný. Nejde to. Nic to nepíše. V ostatních odinstalátorů tento problém není. Mám Revo uninstaler a perfect unistaler. Tam tyto problémy nejsou.
tak zkus spustit antivir jestli tam nemas vir, rekni od kdy ti to dela, co si treba instaloval za programy
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
Ovladače grafiky se neaktualizují, ale odinstalují v nouzovém režimu a po restartu nainstalují jiné.
To se mi taky stalo... po napadení viru, takže bych vložil log z HJT do příslušné sekce.
Měl jsem naistalovaný NFS 5 Porsche. Tam byl problém z troje. Potom to psalo ještě něco někde v registrech. Označil mi to spy emergency. Dal jsem to klece, vyčistil ccleanerem a restartnul. Vše je opět OK. Ještě pošlu log, pro jistotu.
Re: Přidat odebrat programy. Vyřešeno
Pročistil jsem PC zaslal log. Vše je OK. Díky za rady.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”