problem - SP3, net.framework
problem - SP3, net.framework
Zdravim, potreboval bych odbornou radu. Dnes sem formatoval PC. Stahl sem si net framework 3,5 celej balik[predtim sem mel myslim verzi 2.0], nainstaloval jsem to doufam bez problemu. Akorat nastal prblem dal, pri automatickych aktualizacich [ptz mam orig XP ] se mi zacal automaticky updatovat SP3, jenze po restartu PC mi hlasi chybu ze neco s net frameworkem neni v poradku a kdyz chci pres tento pocitac zjistit, zda se mi aktualizoval SP3 tak mi to vyhodi chybovou hlasku - ze sysdm.cpl neni platnou bitovou kopii systemu - to se mi zobrazi po tom, kdyz chci dat tento pocitac -> vlastnosti. Drive pred formatem, sem si SP3 instaloval sam. Jelikoz sem te aktualizaci nevereli, stahl sem si celou instalaci servicepacku3 sam, a chtel rucne nainstalovat, bohuzel mi to hlasi chybu jazyk instalovany v systemu je odlisny od jazyku update. Dale - stahl sem si ovldace grafiky, po nainstalovani, proste se nic nezmenilo, nefunguje mi ati catalyst control center, proste jakoby se nic nenainstalovalo. Drive sem zadne problemy nemel, ale ted sem z toho vseho dost na vetvi mohl by nekdo poradit, kde bude nejspis chyba, jak mam dal postupovat? Nevim co si muzu dovolit odinstalovat a podobne
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problem - SP3, net.framework
tam bude problém, že SP3 už NET Framework 3,5 už obsahuje. zkusil bych přes přidat a odebrat programy odinstalovat ten FW 3,5 a pak se snažit dál něco s tím dělat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: problem - SP3, net.framework
Pres ovladaci panely - pridat, odebrat prgogramy jsem odstranil net. framework 3.5, nepomohlo, podostranoval jsem tedy uplne vsechno co neslo tento nazev + servci pack - a problem pretrvava. Vpodstate po reinstalovani windows xp mi to hlasilo nejakou chybu s net framework. A stale nejde nainstalovat SP3.
edit-> JEJDA JA LAMA STAHL TEN SP3 V ANGLICKYM JAZYCE, TO JE ASI CELEJ TEN PROBLEM. TAK SE MI MUZETE ZASMAT
A POTOM UKLIDNIT, ZE SE NIC NEDEJE KDYZ SEM TO ODINSTALOVAL, TED STAHUJU SP3 V CESTINE, TAK DOUFAM ZE TO VSECHNO BUDE OK...?
edit-> JEJDA JA LAMA STAHL TEN SP3 V ANGLICKYM JAZYCE, TO JE ASI CELEJ TEN PROBLEM. TAK SE MI MUZETE ZASMAT

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4058
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06