Program pro panorama (AutopanoPro) vytvoril 2 soubory jpg, ktere se ulozili na plose winXP. Když je chci prohlednout jakymkoliv prohlizecem, nejde to. Vubec nereaguji na klikani, nebo prave tlacitko, nic. Chci je smazat, prejmenovat, taky nic. Da se vubec na ne nejak dostat? Pruzkumnik win je nevidi vubec, TCommander ano, ale kdyz je nim chci smazat, hlasi ze soubor nebyl nalezen. Nikdy jsem neco podobneho nevidel, co s tim?
Petr
Jak smazat nesmazatelné
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak smazat nesmazatelné
Jestli nepomůže unlocker tak jdi do nouzového režimu(při startu pc mačkej F8 a vyber nouzový režim)v něm by to už jít smazat mělo.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Myloš píše:http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
..ten jsem zkusil jako prvni
tady je vysledek
http://www.4freeimagehost.com/show.php? ... cca790.jpg
dialog na prave kliknuti je uplne jiny neu normalne
Pak bych zkusil kontrolu chyb na disku (Tento počítač —> pravé myšítko na tom disku, kde jsou ony soubory / vlastnosti —> záložka Nástroje —> Kontrolu chyb na disku
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ten soubor má strašně dlouhý název. tam bych možná viděl ten problém 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
problemek vyresen:
dosovske okno,
del *.jpg
vetsinou reseni byva to nejjednodussi, unlocker a podobne se nechytaji
priste si dam pozor s dlouhymi nazvy, to byla nejspis pricina
takova prkotina a ja uz jsem premyslel jak zrusit adresar plocha, atd
diky moc vsem za prinosne rady
Petr
dosovske okno,
del *.jpg
vetsinou reseni byva to nejjednodussi, unlocker a podobne se nechytaji
priste si dam pozor s dlouhymi nazvy, to byla nejspis pricina
takova prkotina a ja uz jsem premyslel jak zrusit adresar plocha, atd
diky moc vsem za prinosne rady
Petr
Teoreticky by k problému s dlouhým názvem dojít nemělo, prakticky k tomu však dochází. Také další efekt příliš dlouhého názvu je zajímavý: všechny soubory za ním začnou být neviditelné a objeví se až po zkrácení názvu/smazání souboru. Pokud chcete vypálit delší název na médium než umí Nero, použijte vypalovací soft: Prassi Primo DVD 2.0.829 nebo novější. Ovšem tento soft podporuje jenom některé vypalovačky CD-RW a ještě méně DVD*R(W) ...
Tolik k dlouhým názvům, kde mám dost zaexperimentováno díky mé sbírce softwaru a snaze o popisky a třídění.
Tolik k dlouhým názvům, kde mám dost zaexperimentováno díky mé sbírce softwaru a snaze o popisky a třídění.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4826
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54