Napadený PC

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

rostaak
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Napadený PC

Příspěvekod rostaak » 09 lis 2008 01:05

Ahoj, prosim o radu, jak se zbavit problemu s napadenym PC. Muj Spyware Terminator mi stale hlasi uz s dost velkym rizikem "Backdoor.TDSS.ade (Backdoor)" ve WINDOWS/system32/TDSSofxh.dll. Mam NOD32 a jeste
SUPERAntiSpyware, kde mi tam tohle nehlasi... Dekuju za radu... :-)

//téma odděleno

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Napadený PC

Příspěvekod fredik » 09 lis 2008 12:02

Vítej na fóru

Vlož sem log z HijackThis

PS: příště si založ prosím tě vlastní téma. Téma kde jsi vložil svůj dotaz by mohl být přehlédnut, protože už dané téma bylo vyřešeno a tak by jsem mohlo stát, že by jsi se nedočkal odpovědi.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

FireTight
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod FireTight » 09 lis 2008 17:06

Zkusil bych "Spyware: Search & Destroy", pokud ten něco neukáže. Tenhle program se mi osvědčil, každopádně ten log bude dobrý.
xfire: firetight

ondrapatek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ondrapatek » 09 lis 2008 19:16

Ahoj mám na PC už dlouho problém a neumím to vyřešit. Vždy když otevřu disk C, tak mi to píše Attention, moje jméno! Some dangerous viruses detected in your system. Microsoft Windows XP files corrupted. This may lead the destruction of important files in C:\WINDOWS. Download protection soft. Click OK download the antispyware. (Recommended), a když to odkliknu, tak mi tam skočí tabulka stažení soubou windefender2009. Skusil jsem proskenovat PC v TunUp, CCleaner, Spybot, NOD32 a COMODO Firewall Pro a nepomáhá to. Nemůžu se toho zbavit. Neporadíte mi někdo s tím?

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”