Co si přejete k vánocům?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co si přejete k vánocům?
Neni tady někdo jehovista?
Jinak já si přeju externí disk 250GB.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
též mám zálusk na exterňák, asik to bude 400G 2,54 palcák od WD. A viděl jsi Zeitgeist? Možná že se ani nenarodil úplně doslova 

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Rewqa píše:Neni tady někdo jehovista?![]()
Pokud tahle poznámka byla vyvolaná předchozím příspěvkem, pak prohlašuji, že nejsem.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Vánoce je stav duše, neovlivníme pokud nevíme jak na to, svoje podvědomí. Doporučuji nenechat si nasr*t do podvědomí(nic osobního- myslím tím napřiklad TV.nova), pokud to sami zvládnem vytvořme si dobrý pocit (třeba že někomu pomůžeme, darujeme radu zde na PC-Help.
Prožijme vánoce s přátelskou duší, může být i krásná fysicky a přitažlivá. Na mých stránkách už slaví vánoce Achmed MrtvýTerorista.
Prožijme vánoce s přátelskou duší, může být i krásná fysicky a přitažlivá. Na mých stránkách už slaví vánoce Achmed MrtvýTerorista.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Achned je borec a totálně mě rozsekal ten vtip o malém teroristovi
jinak Vánoce beru s nadhledem, protože to ani jinak nejde a nesnáším ten předvánoční shon a hlavně jednu část své rodiny, která se snaží neustále všechny předčít svými dárky a očekávají totéž od druhých. já na ně se*u a mám klid i když mě pak za to nemají moc rádi 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jsem rád, že jsem udělal někomu radost.
Vánoční náladu je třeba zalévat, ať kvete, něco ještě vymyslím...
Rádi tě určitě i přesto mají, ale je to taková mužská testosteronová povaha, co někdy i často nedovolí tu měkkost...vánoční.

Rádi tě určitě i přesto mají, ale je to taková mužská testosteronová povaha, co někdy i často nedovolí tu měkkost...vánoční.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Jelikož mám 2 malé děti, tak si přeji vidět jejich šťastný obličej. A pak ať už je 3.1.09.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
newwes: To je moc hezký přání 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo sobecky prosebe si přeji zdaví. Zcela nesobecky zdraví i těm ostatním....A ještě poznámka pod čarou
Co myslíte zvládli bychom jako parta našenců nějakou tu aktivitu navíc třeba něco jako vánoční posezení u PC-Help. Představa třeba na druhý svátek večer se tu slezem všichni a budem drbat a radit dokud neshodíme server.
nebo se domluvíme na nějakém chat kanálu. hele prostě zkuste vymyslet nějakou trochu užitečnou vánoční kravinu. To co navrhuji je něco jako hodinka bleskových rad protože nás na to bude hodně a ještě stačíme pokecat.
Co myslíte zvládli bychom jako parta našenců nějakou tu aktivitu navíc třeba něco jako vánoční posezení u PC-Help. Představa třeba na druhý svátek večer se tu slezem všichni a budem drbat a radit dokud neshodíme server.
nebo se domluvíme na nějakém chat kanálu. hele prostě zkuste vymyslet nějakou trochu užitečnou vánoční kravinu. To co navrhuji je něco jako hodinka bleskových rad protože nás na to bude hodně a ještě stačíme pokecat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chat kanál by byl fajn. Můžeme něco vytvořit na Seznamu.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
jj každý rok jsem na měko, když vidím, že jsem se s dárkem trefil a udělal radost. Kdysi jsem vymyslel malý rituál, že musíme nechat pootevřené dveře na balkón, aby Ježíšek měl kudy přinést dárky. Jednou jsem však zapoměl. Abych to zachránil naskládal jsem všechny dárky na balkón za zavřené dveře. Ten pohled na sklamané děti (tehdy cca 5-6 let) u osiřelého stromečku byl zdrcující, když jsem jim pak ukázal zavřenou kliku, proměnily se v uragán úlevy a radosti. Ještě teď, když si vzpomenu, jak lítaly papíry z balkónu, mám v očích slzy. Jo, Vánoce já rád...
PS Dodnes píšeme Ježíškovi a dveře na balkón otevíráme, a to je dětem 20 a 18

PS Dodnes píšeme Ježíškovi a dveře na balkón otevíráme, a to je dětem 20 a 18
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Já budu taky trochu sobecký. Zdraví, nějak se mi ho teď nedostává. Jinak Vám všem přeji splnění Vašich žádostí !
Tuhle vánoční anketku jsem si dal na stránky,zatím má "zajímavé" výsledky.
http://www.eldorado.estranky.cz/stranka ... mohelnicak

Tuhle vánoční anketku jsem si dal na stránky,zatím má "zajímavé" výsledky.
http://www.eldorado.estranky.cz/stranka ... mohelnicak
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”