oprava win xp heslo admin
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
oprava win xp heslo admin
pri oprave systemu win xp,pri zotaveni,to po me chce heslo administratora,kde ho mam vzit,zadne jsem nikdy nezadaval?
Re: oprava win xp heslo admin
Jestliže sis windows instaloval sám (tzn. nikdo to heslo při instalaci nezadával), bude to heslo prázdné, neboli Administrátor je bez hesla.
Ty ale musíš to prázdné heslo potvrdit, neboli nenapíšeš žádné a zvolíš přihlášení.
Ty ale musíš to prázdné heslo potvrdit, neboli nenapíšeš žádné a zvolíš přihlášení.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No tak to je pecka, dnesku jdu na pivko, tak jestli tam potkam Gatese, tak mu dám rovnou po čuni.No nakonec jsme to nepotřeboval, naši měli na PC modrou smrt viewtopic.php?f=46&t=33723 ale po dvaceti kolapsech to naběhlo.Jak jednoduché, ale zároveň pěkně divné, ale jsem rád, že nemusím instalovat znova.
-
- Pohlaví:
Gatese asi nepotkáš, ale kdyby tak po čuni mu nedávej. Je to pacholek, ale nebýt jeho, pak by nejspíš nabylo PC-Help. Tím naběhnutím po dvaceti kolapsech se moc neutěšuj. Nové instalaci se zřejmě nevyhneš.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby ne on, tak někdo jiný, dříve, nebo později.A díky za útěchu o instalaci.Tak mě napadlo viewtopic.php?f=46&t=33814
-
- Pohlaví:
No, to je otázka opravdu do pranice. Můj selský rozum mi říká, že i toto podléhá reklamaci jako cokoliv jiného, ale neříká mi k čemu by to bylo. Asi lze reklamovat fyzicky poškozené CD se systémem, ba i systém samotný, ale pokud by šlo o systém samotný, pak by se to projevilo u spousty uživatelů. Ty systémy se zřejmě lisují ve velkých sériích a ta chyba se nedá vyloučit. Ale asi a to bohužel, nikoho ta reklamace zřejmě nenapadla a každý se nechá ukonejšit od technika či prodejce a budeme to neustále opravovat. Bylo by celkem zajímavé, kdyby někdo ten systém reklamoval, ale asi by to bylo velmi rychle vyřešeno. Dostal by nové CD se systémem a vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3183
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1521
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5712
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1928
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7709