Podle mě by bylo lepší nechat velká písmena. Malá se používají, když máš u odrážek nějaké krátké body, když tam je něco, co si hraje na větu, tak bych to tam nechal.
Máš nadpis jaderná energie, ale všude mluvíš o štěpné jaderné energii. Pokud máš jako téma Jaderná energie, tak by to chtělo (nejspíš na začátku) zmínit i fúzní, ale říci, že zabýváš především štěpnou.
V některých případech by to chtělo body vycentrovat. U 4. slide máš hrozně místa všude kolem textu, asi bych zkusil vymyslet ještě tak dva body; 9. slide vše moc nalevo ...
Nemáš nějakého vedoucího práce? Pokud ano, přidej ho na první stranu.
Obvykle se nedoporučuje používat černé pozadí. Uznávám, že je to hodně otázka vkusu, ale černá hodně uspává. Sám nejraději používám bílé pozadí, černý text a na každém slide min jeden obrázek.
Před nějakou dobou jsem měl prezentaci na něco podobného. Sice jsem se zabýval více technikou a méně "výhodností", ale i tak bys možná měl ještě přidat slide o tom, co je to štěpný reaktor, jak vypadá, co v něm probíhá a jak se získává E.
Asi by bylo dobré přidat, nebo aspoň zmínit, něco od odpůrců štěpné energetiky. Sám mám tyto propagační materiály ČEZu a vím, že jsou hodně zaměřeny na pozitiva. Sám jsem velký příznivcem jaderné energetiky, ale pokud chceš kvalitní práci, měl bys zmínit (a vyvrátit) hlavní argumenty odpůrců. Takže do zdrojů přidat něco jako Green peace, ale samozřejmě to brát s rezervou.
Nemusíš se tímto řídit, ale takto bych to udělal já. Co si ale budeme namlouvat, ať máš sebelepší prezentaci, vždy záleží na projevu. Takže hodně štěstí, a hlavně nebuď nervózní

Když bys potřeboval nějaké materiály o tom, jak prezentovat, tak napiš SZ