kritika prezentace Vyřešeno

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: kritika prezentace

Příspěvekod memphisto » 30 lis 2008 23:02

super. o té komprimaci jsem ani nevěděl :oops: prezentace má najednou 1,57MB místo 6MB :smile: nikdy jsme s PP pořádně nedělali a teď se nám to vrací. pokusím se upravit co se bude dát a co stihnu. každopádně zatím díky moc a ozvu se, jak jsem dopadl :bigups:

částěčně upravené prezentace jsou tady

pro Office 2007 tady
pro Office 2003 tady
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 30 lis 2008 23:11

Několik poznámek k češtině:
po odrážce se nepíše velké písmeno - týká se obr. 2 - 4, 9, 16,18 a 20
názvy prvků se nepíší s velkým písmenem - obr. 2 - a navíc bych odrážku přeformuloval: jako palivo se používá ...
a ještě: napsat jako text obr. 13 a 19, nepoužívat nepříliš kvalitní jpg.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 lis 2008 23:21

v posledních úpravách (příspěvek výše) už jsou ty obrázky předělány na tabulky, ale ještě tam nejsou přepsána ty velká písmena po odrážce a opraveno to palivo :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ini808 » 01 pro 2008 07:04

Podle mě by bylo lepší nechat velká písmena. Malá se používají, když máš u odrážek nějaké krátké body, když tam je něco, co si hraje na větu, tak bych to tam nechal.
Máš nadpis jaderná energie, ale všude mluvíš o štěpné jaderné energii. Pokud máš jako téma Jaderná energie, tak by to chtělo (nejspíš na začátku) zmínit i fúzní, ale říci, že zabýváš především štěpnou.
V některých případech by to chtělo body vycentrovat. U 4. slide máš hrozně místa všude kolem textu, asi bych zkusil vymyslet ještě tak dva body; 9. slide vše moc nalevo ...
Nemáš nějakého vedoucího práce? Pokud ano, přidej ho na první stranu.
Obvykle se nedoporučuje používat černé pozadí. Uznávám, že je to hodně otázka vkusu, ale černá hodně uspává. Sám nejraději používám bílé pozadí, černý text a na každém slide min jeden obrázek.
Před nějakou dobou jsem měl prezentaci na něco podobného. Sice jsem se zabýval více technikou a méně "výhodností", ale i tak bys možná měl ještě přidat slide o tom, co je to štěpný reaktor, jak vypadá, co v něm probíhá a jak se získává E.
Asi by bylo dobré přidat, nebo aspoň zmínit, něco od odpůrců štěpné energetiky. Sám mám tyto propagační materiály ČEZu a vím, že jsou hodně zaměřeny na pozitiva. Sám jsem velký příznivcem jaderné energetiky, ale pokud chceš kvalitní práci, měl bys zmínit (a vyvrátit) hlavní argumenty odpůrců. Takže do zdrojů přidat něco jako Green peace, ale samozřejmě to brát s rezervou.

Nemusíš se tímto řídit, ale takto bych to udělal já. Co si ale budeme namlouvat, ať máš sebelepší prezentaci, vždy záleží na projevu. Takže hodně štěstí, a hlavně nebuď nervózní :number1:
Když bys potřeboval nějaké materiály o tom, jak prezentovat, tak napiš SZ

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 pro 2008 07:50

ten nadpis byl jen takový pracovní.nevěděl jsem přesně ten název práce, protože jsem ty papíry zapomněl na koleji. ofigiální název zní Atomová energie, energetika - výhody a problémy. tu práci bych asi nějak moc nerozšiřoval, protože limit je maximálně 10 minut a tohle kolem těch 10 minut vychází. co jsem se byl podívat, tak těch 10 min. opravdu stopovali a pokud někdo přetáhl, tak kritizovali, že nedodržuje dané limity. je to sice přehnané, ale jsou to jejich požadavky. mě šlo především o to, aby ta prezentace nebyla nějak viditelně špatná. hlavně hledí opravdu na ten projev a ten si myslím, že mám zvládnutý celkem dobře. to pozadí a písmo jsem si na tom projektoru zkoušel a vypadá to dobře. jinak čistě bílé slidy s černým písmem se jim moc nelíbily.prý to vypadá takové narychlo poskládané. ještě jsem se ale u nich nesetkal s tím, že by někomu něco nezkritizovali i když měli fakt pěkné prezentace i přednes

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: kritika prezentace  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 08 pro 2008 17:50

takže pánové děkuji moc za rady. prezentace prošla na výbornou tedy za A, takže mám dobrou výchozí pozici pro další studium :smile:

označuji za vyřešeno

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 09 pro 2008 00:10

Tak to blahopřeji, memphisto. Ať se ti daří i nadále :bigups:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Zpět na “Kancelářské balíky”