Ahoj lidi.
Mám takovej dotaz. Mám dva pc. Jeden stolní pc, a jeden notebook připojený k AP pomocí wi-fi. K internetu se připojuji pomocí AP Huawei od O2 a potřebuju sdílet tiskárnu HP Deskjet 845c. Sdílení položek u obou PC jsem rozchodil. Ta tiskárna je připojená k tomu stolnímu PC pomocí USB, a nemá síťový vstup. Jelikož mám na notebooku Vistu a na stolním PC XPčka, podařilo se mi do notebooku nainstalovat ovladače tiskárny, avšak pokud zapnu ten pc ke kterému je tiskárna připojena, a zařadím do tiskové fronty nějaký dokument, tiskárna se ani nezapne... Hlavní problém vidím asi v ovladačích, protože pokud vím, k HP Deskjet 845c ovladače pro Vistu nemám, a nemůžu je ani sehnat na internetu, protože v té době, kdy jsem tiskárnu koupil ještě visty nebyly... Nevíte někdo, jak tuto tiskárnu rozchodit přes WLAN nebo spíš bych se chěl zeptat, zda nejsou na netu už předělané ovladače k této tiskárně pro WinVista?
P.S.: tiskárna je jednou ze sdílených položek, a mám ji nastavenou jako výchozí pro tisk. Není v offline režimu.
Díky moc za všechny odpovědi.
sdílení tiskárny HP Deskjet
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: sdílení tiskárny HP Deskjet
Když píšeš, že se ani nezapne, tak ona se opravdu nezapne sama. Musíš ji zapnout ty.
Mám úplně na chlup stejnou situaci jak ty. PC s XP, do kterýho je přes USB zapojená tiskárna od HP a notebook s Vistama, kterej je připojenej přes wifi. Udělal sem to tak, že na PC sem zaškrtnul aby šla sdílet a na notebooku sem ji nechal tam někde v tom nastavení sítí vyhledat a pak sem jenom nechal Visty aby si sami nainstalovali ovladače a hotovo.
Mám úplně na chlup stejnou situaci jak ty. PC s XP, do kterýho je přes USB zapojená tiskárna od HP a notebook s Vistama, kterej je připojenej přes wifi. Udělal sem to tak, že na PC sem zaškrtnul aby šla sdílet a na notebooku sem ji nechal tam někde v tom nastavení sítí vyhledat a pak sem jenom nechal Visty aby si sami nainstalovali ovladače a hotovo.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5894
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 1
- 3187
-
od TechShowGamer