Ahoj,
mám menčí problém s instalací adobe flash player. Mám nově přeinstalované windowsy. Před windowsy jsem měl na počítači linuxy a bratr si nějakým způsobem pohrál s disky. Problém je, že tu momentálně postrádám "disk c" a mám místo něj "disk F". Bohužel adobe flash se automaticky instaluje do céčka a já nevidím možnost, jak to změnit. Prosím o radu. Jinak instaluji na operu a adobe které mi to automaticky hlásí k instalaci je na této adrese: http://get.adobe.com/flashplayer/thankyou/ Nevím jestli vám to je k něčemu dobré, ale chtěl jsem podat vše možné info. Předem děkuji za pomoc.
Přesunuto! Pic
Problem s adobe flash player
- Godfather5
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problem s adobe flash player
Tvůj bratr je pouze velký vtipálek a přejmenoval ti disk. Nic jiného se nestalo. Pokud chceš nastavit zpátky c: tak to proveď následovně:
Start --> Ovládací panely --> Nástroje pro správu --> Správa počítače --> Úložiště: Správa disků
Klikni pravým tlačítkem myši na ikonku HDD a z kontextové nabídky vyber možnost Změnit písmeno jednotky a cestu. Tlačítkem Změnit si uprav písmeno disku z F na C.
Jinak při téměř jakékoliv instalaci se tě to zeptá kam to chceš nainstalovat. Není tedy problém přepsat C:\... na F:\...
Mimochodem jen tak pro tvoje info. Toto je sekce Download. Sem se určitě tvůj problém nehodí. Příště ho směruj tam, kam patří. Nejen že udržíš fórum přehledné, ale taky ti někdo rychleji odpoví. Máš velké štěstí, že jsem v této sekci něco sháněl a na tvůj topic jsem narazil ...
Start --> Ovládací panely --> Nástroje pro správu --> Správa počítače --> Úložiště: Správa disků
Klikni pravým tlačítkem myši na ikonku HDD a z kontextové nabídky vyber možnost Změnit písmeno jednotky a cestu. Tlačítkem Změnit si uprav písmeno disku z F na C.
Jinak při téměř jakékoliv instalaci se tě to zeptá kam to chceš nainstalovat. Není tedy problém přepsat C:\... na F:\...
Mimochodem jen tak pro tvoje info. Toto je sekce Download. Sem se určitě tvůj problém nehodí. Příště ho směruj tam, kam patří. Nejen že udržíš fórum přehledné, ale taky ti někdo rychleji odpoví. Máš velké štěstí, že jsem v této sekci něco sháněl a na tvůj topic jsem narazil ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Godfather5
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s adobe flash player
Bohužel nepřejmenoval. Oddíl na kterém jsou Windows nainstalované není první, ale až třetí na disku. Proto má označení F. Změnit písmeno u systémového oddílu samozřejmě nejde (Windows to tak ohlásí).
Instalátor Adobe Flash se na umístění právě neptá, jinak bych sem asi nepsal, že
Instalátor Adobe Flash se na umístění právě neptá, jinak bych sem asi nepsal, že

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5271
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
-
- 3
- 2378
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5048
-
od ski1961
26 srp 2024 15:48
-
-
- 4
- 3388
-
od Dolpi