Potřeboval bych nějak stručně a jednoduše vysvětlit co je to validita a optimalizace www stránky na netu jsem to nikde nomohl najít
vysvětlení pojmů Vyřešeno
vysvětlení pojmů
Dobrý den
Potřeboval bych nějak stručně a jednoduše vysvětlit co je to validita a optimalizace www stránky na netu jsem to nikde nomohl najít
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: vysvětlení pojmů
Validita je něco jako bezchybovost. Validní = bezchybný.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: vysvětlení pojmů
Validita - pokud je stránka validní, neobsahuje žádné chyby v kódu, stránka se sice může zobrazovat správně, ale bude chybně napsaná.
Optimalitzace - stránka bude správně viditelná v určitém prohlížeči (bude vše na správném místě), většinou se optimalizuje pro Firefox, Operu a Internet Explorer 7 (teď už i Google Chrome).
Optimalitzace - stránka bude správně viditelná v určitém prohlížeči (bude vše na správném místě), většinou se optimalizuje pro Firefox, Operu a Internet Explorer 7 (teď už i Google Chrome).
Re: vysvětlení pojmů Vyřešeno
Dík moc 
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”