windefender2009

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

ondrapatek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

windefender2009

Příspěvekod ondrapatek » 09 lis 2008 19:22

Ahoj mám na PC už dlouho problém a neumím to vyřešit. Vždy když otevřu disk C, tak mi to píše Attention, moje jméno! Some dangerous viruses detected in your system. Microsoft Windows XP files corrupted. This may lead the destruction of important files in C:\WINDOWS. Download protection soft. Click OK download the antispyware. (Recommended), a když to odkliknu, tak mi tam skočí tabulka stažení soubou windefender2009. Skusil jsem proskenovat PC v TunUp, CCleaner, Spybot, NOD32 a COMODO Firewall Pro a nepomáhá to. Nemůžu se toho zbavit. Neporadíte mi někdo s tím?

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: windefender2009

Příspěvekod jaro3 » 09 lis 2008 20:49

Nic nestahuj , co se Ti nabízí.
Stáhni si SDFix
- Spusť ho a rozbalí se ti na disk kde je nainstalovaný Windows (typicky to je C:\SDfix)
- Pak restartuj PC do nouzového režimu (zvol možnost: Stav nouze, ne Stav nouze s práci v síti)
- Otevři adresář kde je vybalený SDFix a spusť soubor RunThis.bat tím spustíš program.
* Pak stiskni klávesu Y a pak Enter pro zahájení čistícího procesu.
* Pro dokončení kontroly budeš vyzván ke stisknutí libovolné klávesy a počítač se restartuje.
* Při nabíhání operačního systému se program spustí znovu a dokončí čistící proces. Až se objeví Finish, budeš muset po vyzvání stisknout libovolnou klávesu, tim se ukončí program a zobrazí se ti ikony na ploše
- Když se skončí načítání ikon na ploše, otevře se ti na obrazovce log z SDFix a zároveň ho uloží do adresáře kde je rozbalený SDFix jako soubor Report.txt
Pak sem zkopíruj jeho obsah + nový log z HJT+ mrkni se jestli ti pod Startem nechybí nějaké ikony, zobrazují se ti disky pod Tento počítač....
Tamto zase smaž , vstoupil jsi do cizího tématu (křížkem).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

sinner85
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sinner85 » 09 lis 2008 21:16

zdravim, hodne stesti pri leceni :D stejnej problem sem po trech dnech oprav a cisteni pc vyresil formatem.. (jenze ja ten soubor, kterej ti to nabizi stahnout, opravdu stahl - proste noob chyba..)
Intel Core i7-7700HQ, CPU @2.8 GHz, 16GB RAM, Intel HD Graphics 630, G-Force GTX 1050Ti, SSD 256GB + 1TB, WIN 10 64bit

ondrapatek
nováček
Stav:

Příspěvekod ondrapatek » 10 lis 2008 22:04

díky 8)

jouker
nováček
Stav:

Příspěvekod jouker » 01 pro 2008 16:28

cau lidi, na windefender staci pouzit Malwarebytes' Anti-Malware. :evil:

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Vasima
nováček
Stav:

Příspěvekod Vasima » 01 pro 2008 16:46

A dokaze to poskodit programy pac me to taky napadlo pc. Doufam ze ten programek zabere, Joukere tys to mel taky a odstranil ti to. dikec

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 pro 2008 17:39

páni, tady je najednou chytrých lidí. a co třeba tohle: PRAVIDLA sekce HijackThis :evil:

počkej, až se ozve jaro3 a dořeší to s tebou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 01 pro 2008 18:40

to ondrapatek:
Vlož sem log z HJT.Ten SDFix jsi nepoužil?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

jirra
nováček
Stav:

Příspěvekod jirra » 14 pro 2008 12:10

Ahoj, ja mam taky ten problem. Porad me to vyskakovalo, tak jsem si rekl ze to stahnu at to da pokoj a nemel sem to delat :(( nevíte čim to 100% zabiju ?? dík moc

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 14 pro 2008 12:18

Vítej na fóru PC-HELP!
Příště si založ vlatní téma.
Pokud ho máš v přidat/odebrat programy-odinstaluj.

Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.

jirra
nováček
Stav:

Příspěvekod jirra » 14 pro 2008 12:21

Čau, chtěl jsem říct že jsem to udělal i bez toho Anti-Malware. Jšel jsem do editoru registru, vyhledal jsem tam WinDefender a všechno co tam bylo jsem odstanil a už me to nic nedělá...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 14 pro 2008 12:24

tak fajn, jenže ti tam mohou zůstat soubory.Je to na Tobě.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”