uz dlhsiu dobu mam pocit, ze moj ESS nefunguje ako by mal. mam cca pol roka kupenu licenciu pre studentov za polovicnu cenu, pravidelne aktualizuje a vsetko navonok vyzera OK, ale bez akychkolvek varovani mi do pocitaca pusta rozne svinstvo. to potom kazdy piatok pustam rozne FW produkty na ich odstranenie (mvaw, malwarebytes AM, kaspersky online scanner atd.) ked si v ESS pozriem stav ochrany, svieti tam "pocet zachytenych virusov = 0", v karantene mam vsehovsudy len jednu webovu lokaciu, a jedneho trojana (na externom disku...).... neviem co s tym mam robit. novy produkt nemam zaujem kupovat, ked mi esce pol roka plati licencia.
a gol bol, ze som si do firewallu od esetu natiahol zoznam podozrivych stranok a zapol ich blokovanie, no ked otvorim akykolvek prehliadac tak sa na tie stranky kludne preklikam... (iba v mozille ma varuje WOT plugin)
snazim sa udrzat si NB tak cisty ako to len ide, no vacsina ludi na intraku ma bepecnost v pazi,a pri mnozstve klucov co sa tu vymenia v pocitacoch mam problemy kazdu chvilu...

dakujem za kazdu pomoc