Jediný virus, který by odpálil HW, by mohl být domácí mazlíček, který vlezl do počítače.
Mám otevřenou bočnici PC – z toho důvodu mi do pokoje nesmějí kočky.
moze sa virusmy pokazit cele PC?
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: moze sa virusmy pokazit cele PC?
Neexistoval nějakej virus kterej na starších počítačích dokázal přetaktovat procesor až na neúnosné hodnoty? Nebo se mi to jen zdálo? 

CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ano před pár rokama běhalo po netu pár jednoduchých virů neboli červíků kteří se dokázali dostat i do biosu základní desky dokázali umlčet počítač přetaktováním natrvalo a nenávratně nebo jiné děsivé věci s některýma jsem měl tu čest když jsme nemohli nahodit PC a pomohl clear cmos nebo na mě blikala modrá smrt či disk failure nebo invalid disk ? tak nějak při startu jejich kód byl i jistou dobu dostupný všem na netu a opravdu kdo neměl antivira měl mnohdy problémy ( a to v časech kdy modem jel nějakých 32kb/s lajnou
) takže to i štvalo časově
v dnešní době bych to považoval a to i skrz aktualizace WIn za velmi nepravděpodobné aby PC bylo takhle infiltrováno.

v dnešní době bych to považoval a to i skrz aktualizace WIn za velmi nepravděpodobné aby PC bylo takhle infiltrováno.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To samael.35 - Příště si přečti datum příspěvku, protože reaguješ na příspěvek z dubna 2008.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pic píše:To samael.35 - Příště si přečti datum příspěvku, protože reaguješ na příspěvek z dubna 2008.
OK
samael.35
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”