Sekání všech her !!
Re: Sekání všech her !!
Nic jsem netaktoval,dual core optimizer mám ... už mě to opravdu štve. U world of warcraft to dělá zase uplně něco jiného : Jede to asi 5 minut plynule, pak se to uplne sekne (cele pc) a naraz se to zase pusti bez sekani ale ma to uplne jine textury a hnusne ... jako dyby ta grafika nefungovala ...
skus odinstalovat a nainstalovat buď novější nebo stejný drivery
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký používáš firewall a máš v něm hry povolené?
základní verzi service packu 3 a povolené je snad mám ale to by v SP nemělo vadit ne?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
hele tohle mě dělávala vadná grafika, teploty byly +- normální ale co chvilku se to sekalo a pak se to zase jelo rychle ... a tak pořád dokola ... dělalo to hlavně u trošku náročnějších her, které by tohle dělat ale neměly ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Nazdar.Koupil sem novy pc a mam uplne stejny problem.Hra jde 30 sekund normalne a pak se zacne na 10 sekund sekat.A vzdycky v pravidelnych intervalech.Co jsem tak zjistil,tak to dela u her Far Cry 2,NFS UNDERCOVER,COD5 Mam AMD ATHLON 5000+ 4GB RAM a grafiku ATI RADEON HD 3600series 512MB Mam stazeny novy aktualni ovladace.Zkousim vsechno mozny a dela to porad.Vubec nevim,cim to je?Mam OS VISTA 32bit. TY UZ SI TO VYRESIL??????????????
Ted sem vyzkousel manualne nastavit hodnotu virtualni pameti na rozmezi 500-4065 a FAR CRY 2 zatim slape v pohode.Jestli nevim.kde to najit,tak v SYSTEM,UPRESNIT NASTAVENI SYSTEMU,UPRESNIT,(VYKON)NASTAVENI,UPRESNIT,ZMENIT Zda se ze tohle to vyresilo.Zkousel jsem uz i COD5 a jede to taky v pohode.Zkus to a dej vedet
Napadl mě slabý zdroj. Jaký máš? (značka, W)
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Omlouvám se, že píšu tak pozdě, ale už dávno byl problém vyřešen. Jednalo se o MSI live update, který mi aktualizoval BIOS na verzi 1.3. Dlouho jsem měl výše popsané problémy než jsem po nějaké době znovu pustil update a BIOS aktualizoval na verzi 1.5. Od té doby vše šlape jak má. (pro upřesnění kdyby někdo nepochopil: mám základní desku i grafiku od MSI)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 5844
-
od echo-cz
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 00:12