Nejde mi přehrát film "AVI" v BSP Vyřešeno
Nejde mi přehrát film "AVI" v BSP
Zdravím lidi.Mám tu film a jelikož mi ho BS player nechce přehrát,tak potřebuji doporučit nějakej convertor z avi do divx,nebo nějakej jinej přehrávač,co mi to schroupne i s titulkama.
Re: Nejde mi přehrát film "AVI" v BSP
Konvertor z avi do divx může být nesmysl, protože avi je pouze tzv. kontejner, který o vnitřním kódování souboru neříká ani ň.
Uvnitř avi souborumůže být DivX, XviD, MPEG 1, MPEG 2…
Který konkrétní kodek je použitý, to ti řekne například program gSpot.
Máš hádám dvě rozumné možnosti – buď doinstalovat patřičný kodek, nebo soubor přehrát v programu, který má své vlastní a na systému nezávislé kodeky, například VLC.
Uvnitř avi souborumůže být DivX, XviD, MPEG 1, MPEG 2…
Který konkrétní kodek je použitý, to ti řekne například program gSpot.
Máš hádám dvě rozumné možnosti – buď doinstalovat patřičný kodek, nebo soubor přehrát v programu, který má své vlastní a na systému nezávislé kodeky, například VLC.
no tak kodek je xvid a hlásí to že je instalován.Ve WMP mi jede obraz,ale zas ne titulky.Tak zkusím ještě tem VLC a uvidím.
Edit: tak to ve VLC jede.Bohužrl ale zas bez titulků.Ikdyž jsem je ze souboru načet,tak se nezobrazujou.Takže pokud není nějaká rada,tak jdu na jinej formát.
Edit: tak to ve VLC jede.Bohužrl ale zas bez titulků.Ikdyž jsem je ze souboru načet,tak se nezobrazujou.Takže pokud není nějaká rada,tak jdu na jinej formát.
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Gom player. Je výbornej a umí i titulky. Přehrál jsem v něm snad uplně všechno. Používám ho už cca 3 roky a žádný jiný přehrávač jsem zatím nepotřeboval.
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A nemáš nastavenou stejnou barvu pozadí i titulků? Pak jsou pro Tebe neviditelné!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to pic: dobrej poznatek
,ale nemám.Jdu se pokusit o třetí přehrávač,díky.
Edit: tak ten GOM player mi video a audio přehraje taky.Titulky tam nějak ale nemůžu rozchodit.Tady je výhoda BSP.Titulky vložím do jednoho souboru s filmem a BSP si je natáhne sám.Jenže tam mi zas jdou jen titulky.Jak přidáte titulky k filmu (které jsou staženy zvlášť) aby to jelo v playeru?

Edit: tak ten GOM player mi video a audio přehraje taky.Titulky tam nějak ale nemůžu rozchodit.Tady je výhoda BSP.Titulky vložím do jednoho souboru s filmem a BSP si je natáhne sám.Jenže tam mi zas jdou jen titulky.Jak přidáte titulky k filmu (které jsou staženy zvlášť) aby to jelo v playeru?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdendys75 píše:to pic: dobrej poznatek,ale nemám.Jdu se pokusit o třetí přehrávač,díky.
staci si zkopcit nazev video soubor a pojmenovat tak ty titulky (samozrejme s priponou srt) .. btw gom je fakt dobrej, vyzkousis a zustanes :)
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj osobně doporučuji KMplayer - přehraje toho víc než GOM který neumí např.MOV videa.
KMplayer oproti skvělému VLC má časování titulků což je u přehrávače kde se pouštěj různě postahovaný
filmy dost důležitá vlastnost.
K problému: asi to chce fakt zkusit dát stejné jméno videu i titulkům, pokud možno bez diakritiky.
KMplayer oproti skvělému VLC má časování titulků což je u přehrávače kde se pouštěj různě postahovaný
K problému: asi to chce fakt zkusit dát stejné jméno videu i titulkům, pokud možno bez diakritiky.
Možná jsou poškozené titulky. 

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
-
- Pohlaví:
Také můžes zkusit MV2 Player, svého času jsem s ním měl jenom velmi dobré zkušenosti - je jednoduchej na obsluhu a v tom poměru i vymakanej.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
foto1977 píše:ahoj osobně doporučuji KMplayer - přehraje toho víc než GOM který neumí např.MOV videa.
Gom přehraje MOV naprosto bez problémů! Pokus se titulky jmenují stejně jako film načte si je sám. Jinak musíš použít Subtitle Explorer, klikneš pravým myšítkem na GOM a Subtitles>Subtitle Explorer....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2603
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 3
- 3698
-
od buchtik