Pozvánka k vánočnímu chatu. Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pozvánka k vánočnímu chatu.
tak jsem zaregistrovaný.jméno memphisto-pchelp.snad se v tu dobu budu moct dostavit na pokec. už teď vyřizuju hovory a je možné, že hned po Vánocích budu muset cestovat,ale pokusím se to nějak odložit a stavit se poklábosit.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já si to též měnim na Fox8 - Pc - help
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Těžké dilema: vyhovují mi všechny čtyři termíny.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

EDIT: Je to na Centrumu? Tak tam jsem ,no super.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
karlos píše:Regnul jsem se na Centrumu jako karlos-pchelp. Doporučil bych tento formát pro všechny, aby okolní svět věděl, že jsme něco jiného, než všichni okolo
Karlos bacha na to xChat je na centrumu vybraná místnost na Atlasu. Jak se ty dvě společnosti zfůzovali je v tom trochu burdel. takže nasměrování patří pod atlas.
Kluci všem zkuste se přihlásit na nečisto. popřípadě je možno chvilku postát ono to vypadá že tam občas stejně někdo od nás zaběhne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jsem se taky už zaregistroval na atlas.cz pod nickem Crave-pc-help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
mno sem zvědav kolik se nás nakonec sejde
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám pár dalších doplňujících nápadů k chatu.
1) pořídit záznam - pravidelným screnováním obrazovky (nebo máte někdo jiný nápad ohledně chatu jsem totiž přiznám se zelenáč) - poslouží buď jako podklad pro případnou zprávu zde na pc-help pro ty kteří tam nebudou nebo zveřejníme přepis (jo ale s tím potřebuji pomoci píšu jako ponocný) po čase vhodné i jako vzpomínkový artefakt.
2)někdo se tu ptal o čem se budeme bavit nabízím pár možných debatních témat
Prostřednictvím PM sem narazil na zajímavé téma "Jak snáší vaše polovičky vaši neustálou účast na PC-help potažmo co děláte proto aby jste se mohli účastnit příště. Celé téma by se zkráceně mohlo jmenovat PC-Help mánie.
Za sebe bych se rád dozvěděl kolik času zabere úprava hlavní strany fóra bylo pro mne poměrně únavné držet téma stále v top 20.
Vše digi televize jak jste u vás doma vyzráli na DVB-T jak jste spokojeni s příjmem a kvalitou signálu (mám totiž po svátcích vybrat pro rodiče novou TV sestavu)
V souvislosti s vánočním obžerstvím je jídlo droga - potažmo jak lehce jste se zbavili náviku
Co vám v tomto roce udělalo největší radost - ať vám mám co závidět
Lidské vlastnosti ta nejhorší a ta nejlepší
vaše oblíbené hlášky v souvislosti s chatem přináším hned jednu "Píšu ti pomálu bo vím že pomálu čteš"
jsou to jen nápady ale ono se do toho určitě ledescos i semele jako fin krize a starost o zaměstnání potažmo co by jste prodávali nejdříve kdyby došlo na vyškrabování domácí kasy.
1) pořídit záznam - pravidelným screnováním obrazovky (nebo máte někdo jiný nápad ohledně chatu jsem totiž přiznám se zelenáč) - poslouží buď jako podklad pro případnou zprávu zde na pc-help pro ty kteří tam nebudou nebo zveřejníme přepis (jo ale s tím potřebuji pomoci píšu jako ponocný) po čase vhodné i jako vzpomínkový artefakt.
2)někdo se tu ptal o čem se budeme bavit nabízím pár možných debatních témat
Prostřednictvím PM sem narazil na zajímavé téma "Jak snáší vaše polovičky vaši neustálou účast na PC-help potažmo co děláte proto aby jste se mohli účastnit příště. Celé téma by se zkráceně mohlo jmenovat PC-Help mánie.
Za sebe bych se rád dozvěděl kolik času zabere úprava hlavní strany fóra bylo pro mne poměrně únavné držet téma stále v top 20.
Vše digi televize jak jste u vás doma vyzráli na DVB-T jak jste spokojeni s příjmem a kvalitou signálu (mám totiž po svátcích vybrat pro rodiče novou TV sestavu)
V souvislosti s vánočním obžerstvím je jídlo droga - potažmo jak lehce jste se zbavili náviku
Co vám v tomto roce udělalo největší radost - ať vám mám co závidět
Lidské vlastnosti ta nejhorší a ta nejlepší
vaše oblíbené hlášky v souvislosti s chatem přináším hned jednu "Píšu ti pomálu bo vím že pomálu čteš"
jsou to jen nápady ale ono se do toho určitě ledescos i semele jako fin krize a starost o zaměstnání potažmo co by jste prodávali nejdříve kdyby došlo na vyškrabování domácí kasy.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přeji všem příjemné svátky + hodně domácí a pracovní pohody + finanční stabilitu +a splnění vašich snů (v co největším počtu)
Ahoj všichni
mizím...
Ahoj všichni

mizím...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak už sem regnutej a připravenej diskutovat :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Honzo, jen k tomu tvému prvnímu bodu: Už jsem minimálně tři roky na žádném chatu nebyl, ale co si pamatuju ze Seznam.cz, z chatu o počítačích, tak tam byla možnost si vyjet historii diskuze tuším do txt souboru. Třeba tady to na Atlasu bude podobné. Podívám se tam a dám vědět.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě budu vystupovat jako anonym - po zaregistrování mně to odmítá přihlásit - a momentálně nemám náladu na elektronickou diskuzi s nějakým serverem, který se se mnou nechce bavit. Možná to bude tím, že používám Operu, ale v tento vánoční čas nad tím nemíním dumat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”