Ozvěny vánočního chatu - můžeme hodnotit

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Ohodnoťte (oznámkujte jako ve škole) vánoční chat

1
5
25%
2
10
50%
3
3
15%
4
0
Žádná hlasování
5
2
10%

Celkem hlasů: 20

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ozvěny vánočního chatu - můžeme hodnotit

Příspěvekod Jan Pašek » 25 pro 2008 23:48

Tak dámy a pánové.. Vánoční chat byl snad úspěšně uzavřen. Máme první zkušenosti s virtuální sešlostí a pokud mne nepřejede slepice nebo jiný trabant snad to za rok zopakujeme.
Pro rychlé hodnocení pokud nemáte dost času opět zakládám hlasování se známkováním jako ve škole. Pokud by průměrná známka nedosáhla alespoň za tři asi nemá cenu pořádat další ročník.
Ostatní připomínky směrujte sem do diskuse.

Co ode mne můžete ještě čekat je zveřejnění historie chatu (bohužel kus mi utekl bo sem zapomněl včas ukládat) pokud je někdo ze zúčastněných proti dejte mi vědět. I ti co nebyli se tak zde v tomto topicu dozvědí o čem šla řeč.(do silvestra to sem snad přilepím)

Já sám osobně za sebe bych přál dalšímu ročníku toto:
1) vlastní chat místnost lépe místnosti přímo pod serverem PC-help záleží na Ltb a při organizaci tohoto ročníku bohužel zatím nebyl této variantě nakloněn.
2) mnoho z vás nestíhalo obzvláště kolem 20:30 byla chatovací místnost tak naplněna že byl problém stíhat číst natož reagovat (alespoň pro mne) příští ročník bych chtěl organizovat nejméně do dvou místností jak je rozdělit nechám na vás a taky koňovi ten má nyní větší hlavu.
3) bod 1 by vyřešil i problémy s registrací
4) celé to bylo dost únavné na oči pokud by pro chat šel zařídit tmavý skin určitě by jste to uvítali.
5) pokud by šla pozvánka na akce umístit na hlavní straně fóra nad top 20 bylo by to asi taky fajn bo pak nezmizí a neuteče když do ní nikdo neodpovídá.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 26 pro 2008 00:01, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Ozvěny vánočního chatu - můžeme hodnotit

Příspěvekod Rewqa » 25 pro 2008 23:52

Sice jsem kolem devátý odešel, ale i tak to byla docela sranda. Dávám za 2, protože to byl fakt chaos :lol:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2008 23:53

za 1. super a zopakovat :bigups: jenom těch holek bylo málo :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 25 pro 2008 23:59

memphisto :lol:
Dávám za 2 - černá a bílá je ten nejhorší kontrast na oči, chaos. Jinak, myslím, že to bylo super. :bigups:

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 26 pro 2008 00:10

3.

Bylo to celkově takový zmatený a většinou to bylo stylem kdy se někdo zeptal všech a všichni odpověděli nebo si tam někdo psal někomu a ten zas reagoval.. prostě to víceméně bylo dost chaotické a v těch barvách se ani prase nevyzná :D navíc ta věc s tim "zámkem" atd. prostě za 3 a hotovo.
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 pro 2008 08:42

Nulté ročníky, se nehodnotí přísně. Dám za 2. Žádný holky, žádný pivo docela chaos, ale ten byl pochopitelný, většina z nás byla na chatě poprvé a zatím jsme se jen tak rozkoukávali.
Napadla mě v souvislosti s tímto historicky první věta mého kolegy z práce na chatu. Asi deset minut jen četl a neustále brblal, že to nechápe a že se s ním nikdo nebaví. Pak napsal: "Všichni ste čů...i!" A najednou se s ním bavili všichni... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 26 pro 2008 09:21

Přikláním se k tomu, že to byl chaos,ale byl to nultý ročník a tak dávám za tři. Bylo vidět, že lidi si vlastně /až na pár výjimek/ nevěděli o čem si psát, nicméně aspoň jsme se pozdravili. Takováhle akce evidentně potřebuje delší přípravu.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 26 pro 2008 10:35

Nápadu dávám za 1. Chaos a zmatek je součástí téměř každého chatu, to lze jen těžko ovlivnit. Na "normálních" chatech se to tolik neprojevuje, protože běží průběžně a lidi na nich se zdaleka tolik neznají, zatímco tady stála na startovní čáře skupina zájemců, nabitých snahou komunikovat a čekajících na startovní výstřel. Na "normálních" chatech se taky hodně šeptá, tj. dva účastníci, řešící společný problém, si otevřou šeptací okno a komunikují v něm, aniž by je rušili ostatní chatující. Nápad to byl dobrý a doufám, že bude mít pokračování.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 pro 2008 10:49

Mám rád řízený chaos. Dávám za 2 :P
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 26 pro 2008 10:57

Dal jsem za 1 :wink: Jelikož je to nultý ročník. Bohužel jsem se zůčastnil chatu pomocí mobilu (byli jsme na návštěvě :-( ) Bylo to super, akorát těch příspěvků bylo mooooc hodně naráz a můj "rychlý" internet nestačil a navíc se mi to pořád na malém displeji rolovalo, tak jsem nevěděl, kde jsem skončil... :lol: Kdybych byl na NTB, tak by to bylo mnohem přehlednější, ale jak vidím, co píšou ostatní... tak nevím no.. :idea: Chtělo, aby záštitu převzal náš PC-help.cz :inlove: (samozřejmě to závisí na Ltb)
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 pro 2008 13:54

Na takovém chatu jsem byl poprvé, jinak jen na Skype. Zmatek to byl dokonalý. Myslím, že při takovém počtu účastníku, to je třeba alespoň trochu organizovat. Chyběl někdo, kdo by řídil diskusi vždy k nějakému tématu a po vyčerpání příspěvků, opět hodil do placu nové téma. Sledovat to bylo dost náročné a to jsem tam nebyl nijak dlouho, kvůli ohlášené návštěvě. Poprvé to nemusí vyjít podle představ, ale úspěch již byl, že v té době si dost z nás našlo čas, alespoň na chvíli se zúčastnit. Takže hodně zdaru a nashle na dalším, až se zase někdo najde ochotný to zorganizovat. Jinak dík Honzovi!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 pro 2008 13:56

Příště by to chtělo sraz někde v hospodě, třeba někde v Praze. Vím, že se to tu řešilo a nikdo se nechytil, no ale co kdyby ...
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”