ciberlink power dvd 8 Vyřešeno
Re: ciberlink power dvd 8
Dobrej Dobrej. Mám problém s CL PowerDVD 8. Stáhnul jsem si tuho verzi použil jsem c**** a všechno makalo ok. Jenže si to asi stáhlo aktualizaci a mě nejde zvuk. Když tam dám CD tak to hraje ok. Ale u DVD nejde zvuk. Podotýkám, že nejde žádnej zvuk. V jiným Playeru to DVD hraje normálně. KMPlayer ...atd. Tak jsem to celý od-instaloval, Vyházel jsem všechny soubory, i z registrů - znova na-instaloval a zvuk furt nejde. Nevíte co s tim. A když z toho samího inst.programu to inst. na jinej PC - tak je to OK. Co s tim. Díky.
Re: ciberlink power dvd 8
chinda:
Vítej na fóru PC-HELP; hned na začátku tě asi nepotěším:
Vítej na fóru PC-HELP; hned na začátku tě asi nepotěším:
- Máš-li vlastní dotaz, vždycky si vytvoř vlastní vlákno – takhle jenom znepřehledňuješ dosovadní řešení cizího problému.
- Je-li navíc takové vlákno označené jako vyřešené, všimli by si ho beztak jen ti, kteří už do něho přispěli, jinak nikdo, takže by ses nejspíš ani nikdy žádné odpovědi nedočkal.
- Za normálních okolností bych takový příspěvek oddělil a založil nový dotaz za tebe, ale jestliže píšeš „použil jsem c****“ – máš očividně na mysli crack; ať už si o těchto věcech můžeme individuálně myslet co chceme, na tomto fóru se nelegální praktiky neřeší. Je mi líto, zamykám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3575
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 09:01