Ahoj všichni,
mám problém se svým originálním Call of Duty: World at War ve verzi s českými titulky a to konkrétně s jeho opatchováním. Stáhnul jsem si patch na v1.1, po jehož instalaci hra zobrazuje patchovou verzi 1.0.1.17 nebo tak nějak podobně, důležité je, že když ji chci vyzkoušet online, tak mi vyskočí pouze pár serverů a všechny se jmenují stylem "old version", "callofduty.com/update" a tak dál. Zkoušel jsem již proces patchování zopakovat, ale setup mi nahlásí, že již v1.1 mám a tudíž nepotřebuji update.
Prosím pomozte, pokud je to ve vašich silách.
CoD5 - problém s patchem
CoD5 - problém s patchem
----------------------------------------------- Asi potřebuji pomoci ----------------------------------
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: CoD5 - problém s patchem
Je to divný, když je nejnovější patch 1.1 a i po jeho instalaci, ti to řiká, že máš starou verzi. Zkusil bych hru přeinstalovat a před instalací patche zkusit ty servery, jestli to furt ukazuje, že máš starou verzi.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No, pokusím se. Ale než to přeinstaluju tak bych byl rád, kdyby byla ještě nějaká méně násilná varianta..
----------------------------------------------- Asi potřebuji pomoci ----------------------------------
Přeinstalace ti zabere tak 20 minut maximálně...
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
co máš za OS? jestli vistu zkus instalaci spustit jako správce
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Používám Windows XP Profi.
Reinstalace proběhla, nijak nepomohla.. děkuji Treyarchu za to, že udělali ve hře tolik dírek, že je musí zalátat po dvou měsících a také za to, že záplata je sama o sobě také děravá.... za 1600 jsem si mohl pořídit spoustu jiných věcí, ba jsem si tu hru mohl i stáhnout, ale nechtěl jsem být svině... a takhle se odvděčili..
Reinstalace proběhla, nijak nepomohla.. děkuji Treyarchu za to, že udělali ve hře tolik dírek, že je musí zalátat po dvou měsících a také za to, že záplata je sama o sobě také děravá.... za 1600 jsem si mohl pořídit spoustu jiných věcí, ba jsem si tu hru mohl i stáhnout, ale nechtěl jsem být svině... a takhle se odvděčili..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus napsat na jejich technickou podporu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tam sem psal, mel sem s tim taky problem, poradili mi akorat pekny picoviny, takze zlaty Infinity Ward.
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek