Zvuk LCD televize napojené k PC
Zvuk LCD televize napojené k PC
Čus, nevíte někdo kde seženu kabel na propojení mojí televize LG a compu? Normálně jsem použil na propojení kabel z mojeho LCD a všechno jede v poho, super... ale nejde zvuk, nevíte kde bych sehnal ten kabel a jak se jmenuje? Díks.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvuk LCD televize napojené k PC
Záleží jaké konektory má televize a co máš na kompu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám na lcd normáně napíchnutou vga prodlužovačku (2m, stíněnou) a audio dodávám přes 3,5mm jack .
Normální vývod z pc audia . Jinak jaký máš typ ?
Normální vývod z pc audia . Jinak jaký máš typ ?

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
A určitě je to v Televizi správné zapojeno? myslim to audio. Někdy mají TV specialní vstup pro audo z PC... zkus to zkontrolovat...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Právě,že ta LG mají k tomu ten 3,5mm jack , přečti si návod , díky němu jsem to zprovoznil.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zkušenosti s mojí tel. LG, propojenou s ntb VGA kabelem (D-SUB)..
- zvuk propojit kabelem 3,5 jack na obou stranách, jak psáno výše, a televize bude při přehrávání filmů z pc, případně hraní her, pouštět zvuk ze svých repráků.
- u mého modelu 22WD byl ten zvuk ale opravdu otřesně chrastivej, tak jsem jack kabel vytáhnul a při filmech mi to hraje normálně z beden u laptopu. jde to sice zprava a není to moc surround, vzhledem k tomu, že mám ntb napravo od televize cca pět metrů, ale co už: )
- pokud bys chtěl ten zvuk prohnat obráceně, tady aby to, co sleduješ v televizi, ti přehrály bedny k počítači, tak tam by ten jack kabel nefungoval, bylo by nutný, jak jsem se dočetl, použít redukci scart-jack 3,5, která by pak s propojovacím kabelem ten zvuk posílala
(- jak je to s dvi netuším (předpokládám totiž, že tvoje lg má taky tak hodně konektorů jako moje, dvi myslím je totéž co hdmi, s výjimkou přenosu zvuku, ale to fakt hádám), ale hdmi, pokud máš novější komp s hdmi vstupem, je nejlepší volba propojení. tahá to zvuk i obraz...tohle je opravdu ale jen teorie, nezkoušel jsem:)
- zvuk propojit kabelem 3,5 jack na obou stranách, jak psáno výše, a televize bude při přehrávání filmů z pc, případně hraní her, pouštět zvuk ze svých repráků.
- u mého modelu 22WD byl ten zvuk ale opravdu otřesně chrastivej, tak jsem jack kabel vytáhnul a při filmech mi to hraje normálně z beden u laptopu. jde to sice zprava a není to moc surround, vzhledem k tomu, že mám ntb napravo od televize cca pět metrů, ale co už: )
- pokud bys chtěl ten zvuk prohnat obráceně, tady aby to, co sleduješ v televizi, ti přehrály bedny k počítači, tak tam by ten jack kabel nefungoval, bylo by nutný, jak jsem se dočetl, použít redukci scart-jack 3,5, která by pak s propojovacím kabelem ten zvuk posílala
(- jak je to s dvi netuším (předpokládám totiž, že tvoje lg má taky tak hodně konektorů jako moje, dvi myslím je totéž co hdmi, s výjimkou přenosu zvuku, ale to fakt hádám), ale hdmi, pokud máš novější komp s hdmi vstupem, je nejlepší volba propojení. tahá to zvuk i obraz...tohle je opravdu ale jen teorie, nezkoušel jsem:)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
teď jenom koukám, že ten můj poslední odstavec je děsně chaotickej, takže ten nečtěte:)
Díky moc. Kabel soucasti baleni nebyl. Nehodili by jste sem nejaky link na e-shop? Dik.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba tady si vyber, co potřebuješ...
Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Kabely\Audio
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3062
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 10:22
-
- 7
- 3171
-
od šulda
13 zář 2024 14:18
-
-
Výběr televize (55/65" okolo 30 tisíc)
od Zakk » 06 říj 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4398
-
od MariTopHigh
09 říj 2024 15:04
-
-
- 13
- 5628
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6132
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”