repraky.. Vyřešeno
repraky..
cus lidi.. jednou jsem potreboval restartnout pc, ale po restartu mi nefungovaly repraky.. zkontroval jsem je, jestli jsou dobre zapojeny a byly, svitila mi dioda, ze jsou zaply.. stejne mi nesly.. dole v liste mam obrazek preskrtnutyho repraku.. z toho jsem zcela jasne pochopil, ze repraky asi nebudou fungovat.. myslel jsem si, ze jsou jenom ztlumeny, ale kdyz na to kliknu levym tlacitkem mysi, nic se nestane.. a kdy pravym tak mi tam vyjede nabidka: Zařízení pro přehrávání, zařízení pro záznam, zvuk.. zkousel jsem to pres tyhle odkazy, ale ani tam to neslo zprovoznit.. antiviraky mi neanalyzovaly zadnej vir, ani combofix to nespravil..pomozte mi pls nejak :) dik..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: repraky..
Podívej se do Správce zařízení, zda tam není nějaké varování ( ? nebo ! ), což by signalizovalo problém s ovladačem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdá se mi to na normální ztlumený zvuk. Teda pokud dobře čtu. Jinak hoď sem screen.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
u zadnyho zarizeni neni otaznik, ani vykricnik.. screen sem pak hodim, ted se mi nechce 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teď se ti nechce? Docela dobrej přístup na to, že chceš po někom s něčím pomoct:) Nevím, jak by to tady vypadalo, kdyby se to dělo naopak a každej by se místo rady a odpovědi dočkal věty "Vím co s tím, ale teď se mi to nechce rozepisovat." 

Everybody lies so don't trust anyone. :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:

To si snad děláš ).(, nepřipadá ti to trochu, jako plýtvání časem a ochotou rádců? Moc bych za to nedal, že můžeš téma označit, jako vyřízené. Neumím si představit, že by se někomu pak chtělo...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi v systray kliknout na repráček levým a ve směšovači kliknout na repráček?
jo..a nic..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
odeber ovladač zvukovky, a znova nainstaluj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak natu ikonu toho repraku klikni jen jednou a tam když to je opravdu zakázany mělo být 

CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
Re: repraky.. Vyřešeno
jezis..tak jsem preinstaloval celej pocitac a mam po problemech.. zkousel jsem vsechny vase rady, ale stejne mi nic nepomohlo.. proste mi nereagoval ten repracek.. asi vir
nevim..kazdopadne uz to nechme bejt.. dekuju za Vasi ochotu.. 

Zpět na “Problémy s hardwarem”