Kontrola logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

farba11
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Kontrola logu

Příspěvekod farba11 » 16 led 2009 17:24

Chcel by som sa Vam v prvom rade pekne podakovat za pomoc. Pocitac mi uz funguje dobre. Chcel by som sa este soytat ci mi viete poradit. Ked zapnem PC tak mi vyhodi chybovu hlasku : NT on Access service scanner. Poradi mi, ze mam odoslat chybovu hlasku do Microsoftu co som neurobil. Je tento moj problem nejako dolezity ? Dakujem

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 16 led 2009 17:36

Pokud tam nemáš k tomu error, je to v pořádku, patří to k McAfee.
O23 - Service: AVSync Manager (AvSynMgr) - Unknown owner - C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\Avsynmgr.exe
Pokud službu nechceš: Start- spustit- napiš : services.msc v okně nahoře po spuštění - tam odklikni zatržítko u služby viz výše.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

farba11
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod farba11 » 16 led 2009 19:00

Aha, pravdepodobne sa jedna o sluzbu, ktora suvisi so spustanim McAfee lebo ked mi to tu chybnu hlasku vyhodi tak sa mi potom na liste zobrazi cerveny stit, ktory oznamuje, ze pocitac je vystaveny moznemu riziku nakolko sa mi nesputi McAfee. Potom ho musim spustit manualne. Najblizsie ked to spravi tak to radsej cele opisem lebo si zacinam pripadat ako trubka. Velmi pekne Vam dakujem za pomoc a neobycajne velku mieru ochoty a trpezlivosti.

Zpět na “HiJackThis”